Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Ισόπαλοι 1-1 Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ

 

pass

Του Λευτέρη Τώνη

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν ο Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής για το πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν ο Ζάιρο στο 27΄ από τον ΠΑΣ, ενώ από την ομάδα της Τρίπολης ο Μανιάς (Πρώην παίκτης του ΠΑΣ) ισοφάρισε το παιχνίδι στο 70΄.

Στο πρώτο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, ο ΠΑΣ δεχόταν πίεση από την ομάδα της Τρίπολης καθώς στο 3΄λεπτό ο Μανιάς απείλησε με σκαστό σουτ τον Παχαλάκη, αλλά ο πορτιέρε των Ηπειρωτών δεν αιφνιδιάστηκε. Στο 14΄ξανά ο Μανιάς απείλησε τον Πασχαλάκη με σουτ “οβίδα” αλλά έκανε εντυπωσιακή επέμβαση, αλλά στην ίδια φάση είπε όχι σε κοντινή κεφαλιά του Μάσα αφού πήρε τον “ριμπάουντ”. Καθώς περνούσαν τα λεπτά ο ΠΑΣ είχε μία όμορφη φάση με τον Κόντε να σουτάρει και ο Ντοναρούμα να εξουδετερώνει.

Επίσης η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε κλείσει τους χώρους από το 15΄, ο Κόντε πήρε από το χέρι τον ΠΑΣ και έτσι στο 27΄μετά από κατάπληκτη ενέργεια του Ισπανού ξεφεύγοντας από δύο παίκτες, πάσαρε στον Ζάιρο την κατάλληλη στιγμή και ο Βραζιλιάνος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από την μικρή περιοχή.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης είχαν αγχωθεί και αδυνατούσαν να δημιουργήσουν φάσεις αφού η πρώτη τελική για τους Αρκάδες ήταν στο 43΄με ένα κακό σουτ του Μάσα. Στο 39΄ έγινε η πρώτη αλλαγή στον αγώνα από πλευράς Αστέρα με τον Καλτσά να δίνει την θέση του στον Ιωαννίδη. Η είσοδός του στο παιχνίδι έδωσε περισσότερη κίνηση στο παιχνίδι της ομάδας της Τρίπολης αφού έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, καθώς στο 44΄ είπε όχι στον Μανιά σε μία φάση που αν έμπαινε το γκολ θα ήταν από τα καλύτερα που θα βλέπαμε στο φετινό πρωτάθλημα, με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή να επιδιώκει χτύπημα “σκορπιό”, ενώ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάσα, ο Πασχαλάκης εκτινάχθηκε στο “Γ” (στη συμβολή των δοκών) και έτσι κράτησε ανέπαφη την εστία του και το προβάδισμα για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα κλείστηκε πίσω αφού οι παίκτες του Αστέρα πίεζαν για την επίτευξη κάποιου γκολ.

Στο 58΄ ο Τσουκαλάς έβγαλε για τον Ιωαννίδη με τον τελευταίο να παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 70΄ λεπτό η πίεση των Αρκάδων έφερε καρπούς, έπειτα από προσπάθεια του Κώτσιρα, ο Έλληνας επιθετικός έκανε μία εξαιρετική κίνηση, πλάσαρε τον Πασχαλάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε για τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο παιχνίδι δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα και έτσι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με αυτήν την ισοπαλία βρίσκετε στην 9η θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Super League με 34 βαθμούς ενώ την επόμενη αγωνιστική (μετά τον προκριματικό αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο για το Παγκόσμιο Κύπελο του 2018 στην Ρωσία) θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη στους Ζωσημάδες στις 15:00 μ.μ..

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Χωρίς οπαδούς τελικά θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι. Ο λόγος για το πρόσφατο χρηματικό πρόστιμο...

Αθλητισμός

Την ανανέωση και την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Πετράκη και υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Χωρίς τον Μαμπουλού και τον Κρανίκα θα αναχωρίσει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενώψη για τον αυριανό αγωνα με την...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό για το πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC