Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Λετονία-Ελλάδα 1-1

Μόνο νίκες θέλει η εθνική μας ομάδα στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Κροατία και Γεωργία αντίστοιχα για να περάσει απευθείας στους ομίλους του EURO2012.  Η Κροατία επικράτησε νωρίτερα του Ισραήλ με 3-1. Η πρώτη θέση του ομίλου θα ξεκαθαρίσει στη μεταξύ μας αναμέτρηση με τους Κροάτες στην Αθήνα καθώς αν επικρατήσουμε θα τους προσπεράσουμε στην σχετική βαθμολογία.

 

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Κροατία 19 (8)
2. Ελλάδα 18 (8)
3. Ισραήλ 14 (9)
4. Γεωργία 12 (9)
5. Λετονία 10 (8)
6. Μάλτα 0 (8)

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε το παιχνίδι παίζοντας 4-3-2-1, με τους Βύντρα και Ζαραδούκα στα άκρα της άμυνας, οι Παπασταθόπουλος και Κ.Παπαδόπουλος στόπερ, Καραγκούνης και Μάκος στα χαφ, Φετφατζίδης και Σαμαράς στα πλάγια και ο Λυμπερόπουλος πίσω από τον Σαλπιγγίδη.
Από την εθνική απουσίαζανν αρκετοί παίκτες. Οι Νίνης Καφές, Φωτάκης, και Αθανασιάδης είναι τραυματίες. Ενώ Κατσουράνης και Τοροσίδης είναι τιμωρημένοι.

Λετονία-Ελλάδα 1-1 Τα highlights

Στο πρώτο ημίχρονο η εθνική μας αν και στα πρώτα λεπτά είχε τον έλεγχο του αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα πολύ εύκολο γκολ από τον Κάουνα. Ο Λετονός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Ελληνικής άμυνας και από κοντινή απόσταση πλάσαρε τον Σηφάκη στο 19΄ κάνοντας το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και στο 49ο λεπτό είχαμε την ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη να ισοφαρίσουμε, αλλά ο διεθνής επιθετικός σούταρε πολύ δυνατά από πλάγια δεξιά και έστειλε την μπάλα πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  Δύο ακόμη οι καλές φάσεις για την ελληνική ομάδα στο 65΄και 73΄, με τους Σαμαρά και Λυμπερόπουλο αντίστοιχα, να χάνουν την ευκαιρία για την ισοφάριση.  Το γκολ ήρθε στο 83΄λεπτό με ωραίο γυριστό σουτ του Κυριακού Παπαδόπουλου.

Οι 11αδες

Λετονία: Βάνινς, Μίχαντιουκς, Κλάβα, Κριάουκλις, Φερτόφς, Ιβάνοφς, Λάιζανς, Κάουνα, Βερπακόφσκις, Βισνάκοφς, και Λουκιάνοφς.

Ελλάδα: Σηφάκης, Ζαραδούκας, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μάκος, Καραγκούνης, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Λυμπερόπουλος.

 

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC