Το ροζ φύλλο αγώνα κατάφερε να πάρει το Σάββατο το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας η ομάδα ανδρών του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καταβάλλοντας την αντίσταση της αντίστοιχης ομάδας της Παραμυθιάς.

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν οι άμυνες, κάτι που μαρτυράει και το τελικό σκορ του παιχνιδιού (57-42), με την ομάδα του ΠΑΣ να πατάει γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και να αποκτάει σταδιακά διαφορά που ήταν δύσκολο να καλυφτεί με δεδομένο τον ρυθμό στον οποίο παιζόταν ο αγώνας.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδα αναγκάστηκε να αγωνιστεί με πολλές απουσίες, τόσο λόγω τραυματισμών όσο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάτι όμως που ξεπέρασε με ιδιαίτερη επιτυχία με όλους τους παίχτες που αγωνίστηκαν να διακρίνονται και να παρουσιάζονται σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ψυχωμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όσα τους ζητούσε ο προπονητής τους.

Θετικότατη εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι οι εξέδρες του γυμναστηρίου ήταν σχεδόν κατάμεστες, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το ότι υπήρχαν και αρκετοί φίλαθλοι από την γειτονική Παραμυθιά που υποστήριζαν την ομάδα τους.

Δεκάλεπτα: 14-13, 12-10, 17-12, 14-07

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Βλάχος, Ματσάγγας 3, Κρικώνης 12, Στάμος, Σκορίλας 4, Κονταξής 12, Λάμπρου 6, Θεοχάρους, Λύγδας 3, Σκόρδος 17

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (ΠΑΝΟΥ): Μπάμπας, Μάστορας 3, Κουτουνίδης, Σπυρίκος 3, Γούλας Χ 6, Μιχαήλ 12, Γούλας Χρ 4, Χαντέλης 13, Τριάντης 2, Λώλος, Κούρτης, Λισγάρας