Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Άρτα

Άρτα: Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών από οικίες στην ευρύτερη περιοχή

εξιχνίαση κλοπώνΕξιχνιάστηκαν άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Κλοπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, τρεις υποθέσεις κλοπών από οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (22-08-2013) το απόγευμα στον Κόμβο Αγγέλη Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Κλοπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί Ρομά (ένας 35χρονος άντρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 43 και 34 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα χρυσά κοσμήματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι τρείς δράστες, διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές:

  • Πρωινές ώρες της 22-08-2013 στην Ανέζα Άρτας, αφού μπήκαν σε οικία από ανασφάλιστη πόρτα, 85χρονης ημεδαπής, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ.
  • Πρωινές ώρες της 21-08-2013 στη Φτέρη Κεντρικού Άρτας, εισήλθαν σε οικία 70χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα, αξίας 20.000 ευρώ.
  • Μεσημεριανές ώρες της 21-08-2013 στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα εισήλθαν σε οικία 64χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα και ασημένια νομίσματα, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Οι δράστες από την παραπάνω εγκληματική τους δράση εκτιμάται ότι είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις (37.000) ευρώ. Το ανωτέρω όχημα και τα κοσμήματα κατασχέθηκαν, ενώ μέρος των κοσμημάτων αποδόθηκαν στους παθόντες έπειτα από αναγνώριση αυτών. Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, προκειμένου να εξακριβωθεί σε πόσες ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών συμμετείχαν καθώς και η τυχόν συμμετοχή  άλλων ατόμων.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Uncategorized

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε σπίτια σε διάφορες περιοχές του Νομού Άρτας. Συνελήφθησαν δύο μέλη της οργάνωσης, τη στιγμή που μετέφεραν...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC