Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την απόλυση στον Πτηνοτροφικό – Συνδικαλιστές και ΠΑΜΕ κατά Ευ. Αργύρη – Μ. Κασσή

αρχείο λήψης (2)Στο Περιφερειακό Συμβούλιο μεταφέρθηκε χθες το ζήτημα της απόλυσης εργαζομένης στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό «ΠΙΝΔΟΣ» με τα μέλη του ΠΑΜΕ να επιτίθενται κατά των Ευ. Αργύρη – Μ. Κασσή, διακόπτοντας πολλές φορές τη συνεδρίαση.
Το θέμα συζητήθηκε μετά από πρόταση των παρατάξεων  «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Αριστερή Παρέμβαση» και είχε γενική αναφορά στην απλήρωτη εργασία και τις απολύσεις στην Ήπειρο.
Γρήγορα όμως με τις παρεμβάσεις συνδικαλιστών και μελών του ΠΑΜΕ, το θέμα  εστιάστηκε στην απόλυση της εργαζόμενης στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό, η οποία επίσης τοποθετήθηκε με έντονο τρόπο στη συνεδρίαση.
Τόσο ο κ. Κασσής, όσο και ο κ. Αργύρης αρνήθηκαν ότι έχουν σχέση με τη διοίκηση του Πτηνοτροφικού, ενώ έκαναν λόγο για δυσφήμιση και στοχοποίηση του. Επίθεση στον κ. Κασσή εξαπέλυσε και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Κωτσαντής, με τον βουλευτή, περιφερειακό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο της «ΠΙΝΔΟΣ» να απαντά ότι οι πτηνοτρόφοι αντιμετωπίζουν σήμερα πολλά προβλήματα και εν πάση περιπτώσει ο Πτηνοτροφικός χρωστά τα λιγότερα από άλλες επιχειρήσεις.
Στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις, στη στήριξη των εργαζομένων προς αυτές, ενώ υπογράμμισε ιδιαίτερα την ανάγκη οι Τράπεζες  να επαναρχίσουν τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων καθώς επίσης και να αναληφθούν πρωτοβουλίες στήριξης των θέσεων εργασίας και όχι της ανεργίας.
Νωρίτερα το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία ενέκρινε την τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με τη ΓΓΑ για τη λειτουργία του ΠΕΑΚΙ, με την προσθήκη πρόβλεψης διάθεσης εκ μέρους της Περιφέρειας 100.000 ευρώ, προκειμένου να υπάρχει ταμειακή ρευστότητα σε περίπτωση καθυστέρησης των δόσεων της επιχορήγησης από τη ΓΓΑ.

 

 

 

 

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή στίβου που πραγματοποίησε η Ένωση Κλασικού Αθλητισμού Δωδώνης σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου στους «Ζωσιμάδες». Στους...

Πολιτική

“Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα και για να μην γίνουν χειρότερα, η λύση για το λαό δεν βρίσκεται ούτε στo να περιμένει την...

Uncategorized

Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών εκτιμάει ότι η αξιολόγηση θα κλείσει πριν από τις 20 Φεβρουαρίου και δεν θα...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC