Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Ήττα με ανατροπή ο ΠΑΣ

πας

Του Λευτέρη Τώνη

Σάρκα και οστά έχει πάρει τελικά η κακή παράδοση που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Αυτό ξαναφάνηκε το απόγευμα της Κυριακής με τον ΠΑΣ χάνει το παιχνίδι με ανατροπή με 2-1, ενώ προηγήθηκε με 0-1 με τον Κόντε στο 23΄.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε κάποια ανωτερότητα και από τις δύο ομάδες, ενώ η ομάδα του Γ.Πετράκη δεν είχε τον καλό της εαυτό και απείχε πάρα πολύ από την ομάδα που έχουμε δει.

Πάντως η ομάδα των Βοιωτών μπήκε ποιο δυνατά και ποιο επιθετικά και αυτό φάνηκε στο 6΄με τον Καραμπουέ να μπαίνει στην περιοχή του Πασχαλάκη, αλλά εκεί βρέθηκε ο Κούτρης και σταμάτησε την φάση. Ο Καραμπουέ στην συγκεριμένη φάση τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Στέλιος Βασιλείου. Μετά το πέρασμα του πρώτου δεκαλέπτου ο ΠΑΣ ισσορόπησε τον παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να πάρει αυτός τα ηνία του αγώνα και να δείξει την ανωτερότητά του.

Πάντως οι Ηπειρώτες είχαν μία καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 13΄με τον Μπέριο να πιάνει την κεφαλιά με την μπαλά να παιρνάει ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι του Ναμάσκο. Δέκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ μετά από λάθος του Νασιέ, ο Κόντε στο 23΄έστειλε την μπάλα στα δύχτια μέσα από την περιοχή με διαγώνιο σουτ. Επίσης ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα εκάνε την πρώτη του αλλαγή στο 32΄ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Γιάκο αντί του Βιντάλ και αυτό λέει πολλά.

Οι Βοιωτοί δεν το έβαλαν κάτω και πίεζαν για την ισοφάριση, η πίεση απέδοσε καρπούς και στο 39΄ο Βασιλείου μετά από λάθος διώξιμο του Μπέριου, πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 1-1.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν δύο ευκαιρίες με τον Πασχαλάκη να κερδίζει τον Μιλιάζες στο 48΄και τον Γιάκο να κερδίζει κόρνερ στο 53΄έπειτα από σουτ μέσα από την περιοχή. Πάντως η ομάδα της Λιβαδειάς βρήκε την λύση με τον Τόνι Σίλβα κέρδιζοντας πέναλτυ μετά από σπρώξιμο του Κούτρη στο 56΄ ενώ ο Μιλιάζες ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-1.

Ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να κρατήσει τον σκορ με τους παίκτες του παλιού μας γνώριμου Γιάννη Χριστόπουλου, να αμύνονται και να δυσκολέυουν το έργο του ΠΑΣ για πετύχουν το γκολ της ισοφάρισεις.

Οι Γιαννιώτες επιδίωξαν να διασπάσουν την άμυνα του Λεβαδειακού με στημένες φάσεις και στο 61΄με τον Ακόστα να βρήσκει τον Τζημόπουλο μέσα στην περιοχή αλλά ο τελευταίος δεν βρήκε καλά την μπάλα και έτσι δεν επιτεύχηκε κάποιο τέρμα.

Στον αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τον ΠΑΣ να φευγεί από την Λιβαδειά με μια ντροπιαστική ήττα καθώς η κακή παράδοση να συνεχίζετε.

Ο ΠΑΣ το επόμενο Σαββάτο αντιμετοπίζει σε εκτός έδρας αναμέτρηση την ομάδα της Α.Ε. Λάρισας.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Πασκαλάκη που έκανε το παιχνίδι της ζωής του με τις σωτήριες επεμβάσεις του, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε...

Αθλητισμός

    Του Νίκου Γιωτίτσα   Το ματς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν το τελευταίο για το 2016 στη Super...

Αθλητισμός

Δυνατό αλλά και με πολλά νεύρα ήταν το παιχνίδι στην Τούμπα από το ξεκίνημα του, με κλασσικές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Μόλις στο 6′ ο Λίλα...

Αθλητισμός

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τω τελευταίων ετών πραγματοποίησε στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ηττήθηκε με 4-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Για...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC