Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Αναβλήθηκε η συζήτηση για τους περιβαλλοντικούς όρους του ITGI

 

Δεν κατέληξε σε απόφαση η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου, στην οποία μεταφέρθηκαν οι αντιδράσεις των κατοίκων τόσο από τα Σύβοτα και την Πέρδικα όσο και από την Πάργα για τον Ελληνοϊταλικό αγωγό φυσικού αερίου.

Αφορμή αποτέλεσε η συζήτηση για γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου. Η Επιτροπή Περιβάλλοντος ανέβαλλε τη λήψη απόφασης, μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία, ώστε να ζητηθεί επίσημη και έγκυρη ενημέρωση από το Υπουργείο ΠΕΚΑ για τις εξελίξεις σχετικά με την προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου TAP, και όχι του ελληνοϊταλικού αγωγού.

Τελικά, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Επιτροπή η αναβολή της συζήτησης και η επαναφορά του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Για  τρέχοντα ζητήματα ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης,  το Περιφερειακό Συμβούλιο, στη χθεσινή του συνεδρίαση. Συγκεκριμένα στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε τα εξής: Τελευταία...

Ήπειρος

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: 1) Επικύρωση των αποφάσεων – Πρακτικών της...

Ήπειρος

Τη Δευτέρα  30  Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, συνεδριάζει το Περιφερειακό  Συμβούλιο Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Ήπειρος

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013  και ώρα 15:00 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC