Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Uncategorized

Ανακοίνωση για διαγωνισμό τουριστικής προβολής από την Περιφέρεια Ηπείρου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΕΑ“Στη σημερινή(εννοείται η χθεσινή ημέρα 30/04) της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή απέρριψε την προδικαστική προσφυγή που είχε καταθέσει η εταιρία NEXTCOM A.E. κατά του Πρακτικού Αξιολόγησης της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της Πράξης «Ενέργειες για την προώθηση και προβολή του Τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ηπείρου».Η Επιτροπή Διαγωνισμού της Περιφέρειας Ηπείρου τηρεί απόλυτα τους όρους του διαγωνισμού, έχει εξετάσει και αποφάνθηκε για τις ενστάσεις και τις αιτιάσεις που έχουν κατά καιρούς υποβάλλει οι διαγωνιζόμενες εταιρείες, η δε νομιμότητα των αποφάσεων της κρίθηκε και κρίνεται, ανά στάδιο, από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες.

Αν ορισμένοι θεωρούν ότι μπορούν να παρακαμφθούν οι νόμοι, απευθύνονται σε λάθος πρόσωπα. Αν γνωρίζουν άλλο νόμιμο τρόπο για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, ας τον ανακοινώσουν δημόσια. Η υιοθέτηση επιχειρημάτων που ήδη έχουν κριθεί, κάθε άλλο παρά τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση υποστηρίζουν.Την Περιφερειακή Αρχή σε καμία περίπτωση δεν την ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο ανάδοχος, αλλά πώς θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, γιατί η τουριστική προβολή της Ηπείρου, είναι πολύ σοβαρότερη υπόθεση από την αντιδικία των διαγωνιζόμενων εταιριών.”

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Ήπειρος

Σε απάντηση δημοσιευμάτων, σχετικά με τη λειτουργία «Κινέζικων» καταστημάτων, από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευάγγελο Βαγενά, ανακοινώνονται τα εξής: Η Αρμόδια...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC