Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Ανακοίνωση για την «φυγομαχία» των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

περιφερειακο συμβουλιοΟι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης φυγομάχησαν από το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, με αφορμή αίτημα συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης, να συζητηθεί προ των θεμάτων της  Ημερησίας  Διάταξης το ζήτημα της εφαρμογής του Νόμου για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Ορισμένοι επιδιώκουν να γίνουν ευχάριστοι σε επιχειρηματίες και εργαζόμενους, υποστηρίζοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ,  ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο, έχει τη δυνατότητα να αλλάζει νόμους που ψηφίζει η Ελληνική Βουλή. Αν όντως ήθελαν να γίνει συζήτηση και όχι να αναλωθούν σε κορώνες λαϊκισμού, είχαν τη δυνατότητα και την ευχέρεια να ζητήσουν  συζήτηση του θέματος με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως το έχουν πράξει πολλές φορές για άλλα θέματα.

Κατανοητές οι επιδιώξεις τους. Καταντά όμως κωμική η προσπάθεια του επικεφαλής της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ» να κατηγορεί τον Περιφερειάρχη για υποβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όταν ήταν εκείνος που αποφάσισε και οδήγησε και τις άλλες παρατάξεις  να αποχωρήσουν  σήμερα από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που είχε στην Ημερήσια Διάταξή του δύο κορυφαία ζητήματα: Τον προϋπολογισμό του 2014 και τη δημιουργία Εταιρίας για την Αγροδιατροφική σύμπραξη, που μπορεί να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο για την αγροτική ανάπτυξη της Ηπείρου.

Φτάνουν πια τα κροκοδείλια δάκρυα.

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Για  τρέχοντα ζητήματα ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης,  το Περιφερειακό Συμβούλιο, στη χθεσινή του συνεδρίαση. Συγκεκριμένα στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε τα εξής: Τελευταία...

Ήπειρος

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: 1) Επικύρωση των αποφάσεων – Πρακτικών της...

Ήπειρος

Τη Δευτέρα  30  Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, συνεδριάζει το Περιφερειακό  Συμβούλιο Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Ήπειρος

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013  και ώρα 15:00 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC