Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Απόφαση Περιφερειάρχη για ένταξη στο ΕΣΠΑ της πράξης «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου Νικολάου Σκουφά»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΕΑΜε απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και τη σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας εντάσσεται στο ΕΣΠΑ η πράξη «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου Νικολάου Σκουφά», προϋπολογισμού 758.295 ευρώ.Η πράξη αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για τη συλλογή και αποκομιδή απορριμμάτων που θα χρησιμοποιηθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Νικολάου Σκουφά.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικονομία

Οκτώ Νέα Προγράμματα Επιδότησης Εργασίας, υλοποιεί ο Ο.Α.Ε.Δ. Έχουν ήδη ανοίξει και είναι συνολικού προϋπολογισμού 440 εκατ. ευρώ. Οι επιδοτούμενες νέες θέσεις εργασίας είναι 42.600....

Πολιτική

Όλα τα μέτρα είναι στο τραπέζι, ακόμη και το ολικό lockdown, δήλωσε την Κυριακή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Την Πέμπτη οι λοιμωξιολόγοι...

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC