Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Βραβεύσεις εθελοντών από την Περιφέρεια Ηπείρου

Το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς έστειλαν χθες  φορείς της Ηπείρου, με τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού που οργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμήθηκαν ενδεικτικά εθελοντικές δράσεις για τη συμβολή τους προς το συνάνθρωπο και την κοινωνική συνοχή.Στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα περαιτέρω ανάπτυξης του εθελοντισμού σε ολόκληρη την κοινωνία, ακόμη και σε υπηρεσίες, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων χωρών, όπως η Γερμανία. «Έχουμε την χαρά σήμερα να τιμούμε αυτούς που βοηθούν τους συνανθρώπους μας. Και αυτό στην εποχή της οικονομικής κρίσης, αλλά και της κρίσης των αξιών.

Για αυτό όλους εσάς που θα τιμηθείτε σήμερα, σας συγχαίρω. Ο καθένας με τη δύναμη που έχει, από όποιο πόστο και αν βρίσκεται, προσφέρει στο συνάνθρωπό του. Συγχαρητήρια σε όλους».Οι απονομές των τιμητικών διακρίσεων στην Π.Ε. Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκαν από τον Περιφερειάρχη κ. Αλ. Καχριμάνη, τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες  κ. Ι. Καραμπίνα, Π. Κολόκα, και Οδ. Πότση, και την περιφερειακή σύμβουλο κ. Μ. Τσολάκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Οδυσσέας Πότσης υπογράμμισε πως μέσα από την εκδήλωση απονέμεται ακόμη εύφημος μνεία στον ανώνυμο εθελοντή, την Ηπειρωτική ευεργεσία, τους εθελοντές καθηγητές για το νέο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας, τους δεκάδες εθελοντικούς συλλόγους αιμοδοσίας, τους εθελοντές Μητρώου Πολιτικής Προστασίας, τους συλλόγους ατόμων με αναπηρία, τα αθλητικά σωματεία, τους συλλόγους και τις αδελφότητες Ηπειρωτών, το Ίδρυμα Βορειοηπειρωτικών Ερευνών, την ΕΗΜ, την Αντικαρκινική Εταιρεία, τη Χ.Ε.Ν., τον Όμιλο Inner Wheel.

Επίσης αναφορά έκανε σε όλους όσοι συμβάλλουν στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας συγκέντρωσης τροφίμων, ειδών υγιεινής και χαρτικών του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, ήτοι: Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψήνας, Α.Ο Σταυρακίου, Αντιπροσωπείες διανομές «ΠΑΚΟΣ», Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεγράδων, Σύλλογος Παλαιοχωριτών «Πριάβολος», «My Market», LIDL, Μύλοι Αγίου Γεωργίου «Νεομάρτυς Γεώργιος», Πτηνοτροφική Ιωαννίνων, ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Όμιλος Inner wheel, Επιχειρηματίας Κίτσος Μιλτιάδης, Αδελφές Σαράπη, και ανώνυμοι συμπολίτες.Στη σημασία του εθελοντισμού αναφέρθηκε και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Παντελής Κολόκας.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρθρα & Απόψεις

Το Νέο Δυνατό Πρόγραμμα Του Realfm Έχει Ξεκινήσει. Ενισχυμένο το νέο πρόγραμμα του Real FM 97.8 με νέα πρόσωπα ”έκπληξη” για τον μεγαλύτερο ενημερωτικό...

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC