Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Εγκαινιάζεται η αεροπορική σύνδεση Ακτίου – Βέρνης

αρχείο λήψηςΜέσα στο Μάιο θα εγκαινιαστεί η αεροπορική σύνδεση ανάμεσα στο Άκτιο και την Βέρνη της Ελβετίας. Τα δρομολόγια θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα με την εταιρεία Skywork που θα χρησιμοποιεί αεροπλάνα 72 θέσεων.Η σύνδεση θα δώσει ανάσα στην τουριστική κίνηση του Νομού Πρέβεζας όπως εκτιμούν οι τοπικοί φορείς, ενώ όπως επισήμανε η υπεύθυνη επικοινωνίας της αεροπορικής εταιρείας, για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, από τη Βέρνη θα υπάρχουν πτήσεις προς όλους τους μεγάλους προορισμούς της Ευρώπης.

Ο αντιπεριφειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου μετά την συνάντηση του με την εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε: « Είναι σημαντικό να υπάρχει σύνδεση του Ακτίου με μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης . Η αεροπορική σύνδεση θα συμβάλλει στην προσέλκυση τουριστών, που επιθυμούν να γνωρίσουν νέους μη κορεσμένους προορισμούς.Σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, αναμένεται ο τουρισμός να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και γι αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα».

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Ανάσα στην τουριστική κίνηση του Νομού Πρέβεζας αναμένεται να δώσει η σύνδεση του αεροδρομίου του Ακτίου με την Ελβετία και κατ’ επέκταση την Κεντρική...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC