Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Εκλογές για την ΠΕΔ Ηπείρου

Την Δευτέρα 19/9/11 διεξάγονται οι εκλογές για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου. Οι κάλπες ανοίγουν στις 11 το πρωί και κλείνουν στις 15:00 μ.μ.  Δύο ψηφοδέλτια και δύο μεμονωμένοι υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των 125 εκλεκτόρων για το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ηπείρου. Οι υποψηφιότητες είναι:
-Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηπείρου (πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ):
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΔ: Δήμαρχοι: Γαργάλας, Κατσανάκης, Κάτσινος, Καψάλης, Λιόλιος, Μπραίμη-Μπότση, Παπαλέξης, Παπαναστασίου, Ρογκότης, Σεντελές.
Δημοτικοί Σύμβουλοι: Βιρβίλης, Βογιατζής, Γεώργος, Κατσιπανέλης, Κολιγιώτης, Λάκκας, Λάνταβος, Μανταλόβας, Παπαδιώτης, Τάσιος, Τσιρογιάννης Θ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΕ): Βαρτελάτου, Γαρδίκος, Γιωτίτσας, Γκούβας, Νάστος Δημ., Πανταζής, Τσουμάνης Φιλ.
-Αδέσμευτο Δημοκρατικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηπείρου (πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία):
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΔ: Δήμαρχοι: Γαρνέλης, Γιολδάσης, Τσομπίκος
Δημοτικοί Σύμβουλοι: Βλέτσας, Γεωργούλας, Γιόγιακας, Γκόντας, Μάνος Αλ., Μπάρκας Ιωάννης, Σφρίτζερης, Τσουπινάκης Θωμάς
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔΕ: Γκόντας, Νάστας, Παπάζογλου, Παππάς Αθανάσιος.
Μεμονωμένοι υποψήφιοι είναι ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Βασίλης Μασσαλάς (Δημοκρατική Αριστερά) και ο επίσης δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Δημήτρης Τασιούλας (Λαϊκή Συσπείρωση- ΚΚΕ).

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρθρα & Απόψεις

Είμαι Ψηφοφόρος Σε κάθε αντιπροσωπευτική δημοκρατία, ανώτατο όργανο του κράτους είναι ο λαός, ο οποίος ασκεί την εξουσία του μέσω των εκλογών. Μέσω των...

Διεθνή

Κόσοβο: Εκλέχθηκε Η Δεύτερη Γυναίκα Πρόεδρος Στην Ιστορία. Στο Κόσοβο εκλέχθηκε η δεύτερη γυναίκα Πρόεδρος στην Ιστορία της χώρας. Οι νομοθέτες εξέλεξαν και όρκισαν...

Ακούστε τις Εκπομπές

Συνέντευξη του Γιάννη Γκόγκου στο μεγάλο ραδιόφωνο!

Διεθνή

Στις προσεχείς προεδρικές εκλογές της Τουρκίας ο νικητής θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού συστήματος ενώ ο ηττημένος χάνει τα πάντα. Έχοντας αυτό...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC