Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Άρτα

Εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργανώνει το Επιμελητήριο Άρτας την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου

επιμελητηριο ΑρταςΕκπαιδευτικό σεμινάριο  για την προβολή, προώθηση και δημιουργία επώνυμων αγροτικών προϊόντων (brade name) με την υποστήριξη των εταιρειών  “Northwest Strategic Management”  και  “Αγρεπιχειρείν”. Το σεμινάριο με τίτλο “Πώς να δημιουργήσετε την δική σας ανταγωνιστική μάρκα αγροτικού προϊόντος – Τα στάδια από την ιδέα στο τελικό προϊόν”, θα διεξαχθεί  την ερχόμενη  Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Επιμελητηρίου Άρτας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παλαιοί και νέοι παραγωγοί-τυποποιητές, εκπρόσωποι Αγροτικών Συνεταιρισμών,  Δήμων και Περιφερειών, άνεργοι και φοιτητές.

Πολλά από τα αγροτικά προϊόντα μας, αν και  εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, για πολυποίκιλους λόγους, στερούνται αναγνωρισμένης και κατοχυρωμένης (ελληνικής) ταυτότητας. Έτσι, είτε δεν φτάνουν στις διεθνείς αγορές είτε αλλάζουν “ιθαγένεια” σε άλλες, κυρίως γειτονικές χώρες, και στη συνέχεια ταξιδεύουν, ως ιταλικά, ισπανικά κ.ά., “πρώτη θέση”  σε όλον τον κόσμο.

Για να σταματήσει ο “αφελληνισμός” των προϊόντων μας  και να μπορέσουν οι παραγωγοί να απολαύσουν το οικονομικό αποτέλεσμα,  τους καρπούς και το προϊόν του μόχθου τους απαιτούνται γνώσεις και τεχνικές  προβολής και διαφήμισης, οργάνωσης και εκσυγχρονισμού. Αυτό που, με άλλα λόγια, λέμε “marketing και management”.

Η διαδικασία δημιουργίας ποιοτικών ανταγωνιστικών προϊόντων, προϋποθέτει την εκπόνηση ενός  βιώσιμου επιχειρηματικού σχεδίου με την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου διαπιστώνοντας ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον  -παρά την οικονομική κρίση ή ακόμη κι εξ’ αυτής- κυρίως από νέους ανθρώπους, για παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να τους στηρίξει παρέχοντας εξειδικευμένη γνώση,  επιχειρηματική εμπειρία, εμπορική διασφάλιση.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Κώστας Μπαλάφας, MSc in Marketing ΟΠΑ (Senior Brand Manager FMCG FrieslandCampina, Vivartia, Chipita / Ιδρυτής και Γενικός διευθυντής Olive Vision).

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 ώρες. Από τις 9:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Επιμελητήριο Άρτας, τηλέφωνο 2681028728. Οι θέσεις του σεμιναρίου θα είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Το τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων και η κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου σας προσκαλεί στο Σεμινάριο του έργου με θέμα: “Παρουσίαση του Ηλεκτρονικού Φακέλου...

Άρτα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, η ενημερωτική ημερίδα για τα Τοπικά Σχέδια Απασχόλησης του νομού Άρτας, που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη...

Άρτα

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ» σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα που διοργανώνει για την Πράξη: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις...

Άρτα

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, το εκπαιδευτικό σεμινάριο  για την προβολή, προώθηση και δημιουργία επώνυμων αγροτικών προϊόντων (brade name) που...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC