Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Ενόψει Πάσχα – Αυστηροί έλεγχοι παντού από την ερχόμενη εβδομάδα

αρχείο λήψηςΤην εντατικοποίηση των ελέγχων κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, από 26 Απριλίου μέχρι και 8 Μαΐου, ζητά το ΣΔΟΕ με γραπτές οδηγίες – εντολές που απέστειλε προς όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις.
Στο στόχαστρο βέβαια, λόγω και ημερών, μπαίνουν κυρίως τα είδη διατροφής και δη τα παραδοσιακά αμνοερίφια, προς αποφυγήν «ελληνοποιήσεων». Ωστόσο οι έλεγχοι θα επεκταθούν και στους τουριστικούς προορισμούς, για να αποφευχθούν φαινόμενα φοροδιαφυγής από καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες κ.α.

Οι έλεγχοι
Συγκεκριμένα, ζητείται να ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες:
– Επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων, πτηνοτροφικών προϊόντων, τροφίμων, λαχανικών και αρτοσκευασμάτων.
Επιχειρήσεις αποθήκευσης, φύλαξης και συντήρησης κρεάτων, πουλερικών και κηπευτικών προϊόντων. Επιχειρήσεις τυποποίησης κρεάτων και εντοσθίων. Επιχειρήσεις εκτροφής ζώων, σφαγεία και χώρους φόρτωσης, μαζί με συναρμόδιες για την δημόσια υγεία υπηρεσίες.
– Το ΣΔΟΕ θα βρίσκεται και θα κάνει εμφανή την παρουσία του στους χώρους του λιανεμπορίου, τις λαϊκές αγορές, τις κεντρικές αγορές Αθηνών, Θεσσαλονίκης και των άλλων μεγάλων πόλεων.
– Σε διόδια, λιμάνια, σταθμούς τραίνων και λεωφορείων.
– Επίσης, η παρουσία του ΣΔΟΕ θα είναι συνεχής με ελέγχους σε τουριστικούς προορισμούς που εμφανίζουν παραδοσιακά μεγάλη κίνηση στις εορτές του Πάσχα, καθώς επίσης και στα κέντρα διασκέδασης.
– Τέλος οι έλεγχοι στις Ιχθυόσκαλες τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα είναι συνεχείς καθώς και μικρά συνεργεία του ΣΔΟΕ και των συναρμόδιων υπουργείων θα ελέγχουν τους συνοριακούς σταθμούς για την εισαγωγή και καταγραφή των εισαγομένων ποσοτήτων αμνοεριφίων, προς αποφυγήν κρουσμάτων παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Σε απάντηση δημοσιευμάτων, σχετικά με τη λειτουργία «Κινέζικων» καταστημάτων, από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευάγγελο Βαγενά, ανακοινώνονται τα εξής: Η Αρμόδια...

Οικονομία

Με 10 κριτήρια βαθμολόγησης της επικινδυνότητας για φοροδιαφυγή, 1.500 ελεγκτές αναλαμβάνουν δράση κατά των «ύποπτων» φορολογουμένων για απόκρυψη εισοδήματος, διακίνηση «μαύρου χρήματος» και μη...

Ήπειρος

Συστηματικοί έλεγχοι από κλιμάκια αστυνομικών και υπαλλήλων του ΣΔΟΕ πραγματοποιήθηκαν σε ενεχυροδανειστήρια και ανταλλακτήρια χρυσού της πόλης των Ιωαννίνων. Οι έλεγχοι είχαν σκοπό τη...

Ήπειρος

Συνεχίζει την παραλαβή και την παράδοση ειδών διατροφής κ.α. το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συνδράμοντας το έργο φορέων της Ηπείρου για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικά...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC