Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Ερώτημα για το Αθαμάνιο από την παράταξη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις»

αρχείο λήψηςΗ παράταξη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις», τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της πρότασης της Περιφέρειας Ηπείρου για την κήρυξη του Αθαμάνιου ως πράσινου χωριού, θεωρώντας ότι έτσι η Ήπειρος μπορεί να αναδείξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Τις τελευταίες μέρες, πληροφορίες απ’ τον τοπικό τύπο της Άρτας παρουσιάζουν , ότι η πρόταση αυτή έλαβε χαμηλή βαθμολογία, με φυσικό επακόλουθο την απόρριψή της απ’ το αρμόδιο Υπουργείο.Ζητάμε απ’ την Περιφερειακή Αρχή επίσημη κι αναλυτική ενημέρωση επί του θέματος, καθώς και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την από κοινού αντίδραση των παρατάξεων και λοιπών φορέων με στόχο να μη χαθεί μια ευκαιρία ακόμη για την Ήπειρο.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Άρτα

Ξεχάστε ότι γνωρίζατε μέχρι σήμερα αναφορικά με τη σταυροδοσία των υποψηφίων στις εκλογές, καθώς το βράδυ της Κυριακής όσο κι αν περιμένετε δεν πρόκειται...

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC