Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Ημερίδα για την ανάπτυξη του Δήμου Ζίτσας οργανώνει την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ2Η Επιχειρηματική απεικόνιση του Δήμου Ζίτσας και οι Προοπτικές Ανάπτυξης της περιοχής είναι το θέμα που θα συζητηθεί στην κοινή συνεδρίαση του Διοικητικού του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας σε ανοιχτή εκδήλωση που οργανώνεται για την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ώρα έξι το απόγευμα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας, στο Παλιό Δημαρχείο (Λασκαρίνας 3Α) στην Ελεούσα. Αναλυτικά τα θέματα που θα αναπτυχθούν με τους αντίστοιχους εισηγητές τους είναι τα εξής:

–  «Επιχειρηματική απεικόνιση της Β.Ι.Π.Ε.. και της περιοχής του Δ. Ζίτσας». Ομιλητής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριος Δημητρίου.

–  «Η Οικονομική και Κοινωνική προσφορά της ΒΙΠΕ στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητήςo κ. Νικόλαος Μηλιώνης Πρόεδρος επιχειρηματιών ΒΙΠΕ Ιωαννίνων).

–  «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την Επιχειρηματική Δραστηριοποίηση στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητής o κ. Νικόλαος Γούσης Αναπληρωτής Προϊστάμενος Προγραμματισμού Οργάνωσης& Πληροφορικής Δήμου Ζίτσας).

–  Αμπελουργική Ζώνη. Δημιουργία και Ανάπτυξη μιας Οινοποιίας στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητές οι κ. Λευτέρης Γκλίναβος και ο κ. Θωμάς Γκλίναβος).

– «Το μάρμαρο: Παρελθόν και Μέλλον στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητής ο κ. Παναγιώτης Διάκος μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Επιμελητηριακή Συνεδρία

Την ίδια μέρα και αμέσως μετά το τέλος της ημερίδας θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου με τα κάτωθι θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

• Διάφορα.

Β. ΘΕΜΑΤΑ:

1. Ενημέρωση Εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων σε Επιτροπές/Συμβούλια
Φορέων/Οργανισμών κλπ. 
(Εισηγητές: Οι Εκπρόσωποι του Ε.Ι.).

2. Σύσταση Επιτροπής Τουρισμού ( Προβολής, Διαφήμισης και Μάρκετινγκ κ.λ.π.). (Εισηγητής: Ο Πρόεδρος Τουριστικών Επιχειρήσεων του Ν. Ιωαννίνων κ. Ντόβας Δημήτριος).

3. Βελτίωση Ενεργειακής Αποδοτικότητας και Εφαρμογής Εξοικονόμησης Ενέργειας
στο Α’ κτήριο (οδού Χ. Τρικούπη) του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. 
(Εισηγητής. Ο Πρόεδρος του Ε.Ι. Δρ. Δημήτριος Δημητρίου).

 

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Δήμος Ζίτσας Τις συμβάσεις για την υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ στις Κοινότητες Αγίου Ιωάννη και Λιγοψάς του Δήμου Ζίτσας υπέγραψαν, το...

Ήπειρος

Η ανάδειξη του Δήμου Ζίτσας ως νέου τουριστικού προορισμού στην Ήπειρο καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς του ήταν το αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης που...

Ήπειρος

Η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει ημερίδα στις 5 Ιουνίου με θέμα «Ένα ταξίδι στον κόσμο του εθελοντισμού» στο πλαίσιο του προγράμματος VERSO. Με αφορμή τη...

Ήπειρος

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:15 τo Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (ΕΤΕΠΗ) και...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC