Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Ιτούδης προ των πυλών αλλά εμπόδιο η ΤΣΣΚΑ…

itoudis

Του Λευτέρη Τώνη

 

Με τον Δημήτρη Ιτούδη να είναι προ των πυλών για τον πάγκο της Εθνικής Ανδρών μπάσκετ, σύμφωνα με δημοσίευμα έχει κλείσει προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο -τον πρόεδρο της Ελληνική Ομοσπονδιά Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)- για αναλάβει τα ηνία της ομάδας από τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό, Φώτη Κατσικάρη. Ωστόσο για να ολοκληρωθεί η εν λόγω συμφωνία πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φέρεται πως θα υπάρξει συνάντηση των δύων πλευρών τις επόμενες ημέρες, με τους ιθύνοντες της ΕΟΚ μαζί με την διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να βρεθεί η χρύση τομή ώστε να αναλάβει και επίσημα ο Δημήτρης Ιτούδης τον πάγκο της Εθνικής Ομάδας.

Ωστόσο με τα σημερινά δεδομένα, και με τις εξελίξεις να αναμένονται, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να δουλέψει στην Εθνική ομάδα αν δεν δεχτούν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Τέλος, το όνομα του Ιτούδη ακούγετε εδώ και καιρό, καθώς φέρεται να είναι  η επικρατέστερη λύση για τον πάγκο της «γαλανόλευκης», ενώ από το προσκύνιο δεν έχει φύγει το σενάριο για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης από έναν προπονητή σε μόνιμη βάση. Το σενάριο αυτό ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει λόγω του συμβολαίου του με τον Ρωσικό σύλλογο.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC