Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Κατεπείγουσα πρόσκληση: Η Βογιάννου να πάει Σ.τ.Ε.

βογιαννουΠΡΟΣ:  Νυν και πρώην Δημάρχους Ιωαννιτών κ.κ. Φίλλιο και Γκόντα. Toυς επικεφαλής των Παρατάξεων της ελάσσονος Αντιπολίτευσης  Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, κ.κ. Τασσιούλα,  Σκοπούλη, Μαντά και τους ανεξάρτητους Δ.  Συμβούλους. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου και τους επικεφαλής όλων των Παρατάξεων, κ.κ. Καχριμάνη, Αργύρη, Κωτσαντή, Παπαδημητρίου, Ζήκο . Το Τ.Ε.Ε. τμ. Ηπείρου, πρόεδρο κ. Παπαβρανούση.     

Αξιότιμοι κύριοι.

Κατ΄αρχάς καλούμε τους κ.κ. Φίλιο και Γκόντα να συνειδητοποιήσουν, έστω και την τελευταία στιγμή, την τεράστια ζημιά που θα προκαλέσει στην πόλη η εμμονή τους να κατασκευασθεί, ως τερατώδης αρτηρία ταχείας κυκλοφορίας, ο Εσωτερικός Δακτύλιος που θα διέρχεται και μέσα από πυκνοκατοικημένες γειτονιές κόβοντας την πόλη στα δυο. Αν οι κ.κ. Φίλιος και Γκόντας επιμείνουν, απευθυνόμαστε στους περαιτέρω αποδέκτες:

Δυστυχώς, ο κ. Θεοδωρίδης και το ΥΠΕΚΑ δεν έλαβαν υπόψη τους τις συστάσεις για συμμόρφωση του έργου με την επιστήμη της Οδοποιίας και τη  νομιμότητα, όπως εκφράστηκαν με απόλυτη σαφήνεια από:

  1. Την «Επιτροπή Περιβάλλοντος» του Περιφερειακού μας  Συμβουλίου ομοφώνως.
  2. Την Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη» που απεφάνθη: «Βλάπτεται το Δημόσιο Συμφέρον».
  3.  Το «Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος» και τον κ. Μιχαήλ Δεκλερή.
  4. Τη Νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
  5. Και, κυρίως, από τις ομόθυμες  παρεμβάσεις των χιλιάδων κατοίκων και μαθητών Βοτανικού, Κιάφας, Βρυσούλας.

Καθόσον γνωρίζετε, από τον σχεδιαζόμενο Δακτύλιο Ταχείας Κυκλοφορίας (που θα επεκταθεί σε Σεισμόπληκτα, Ανατολή, Κατσικά κ.λπ.) θα υποβαθμισθούν δραματικά όχι μόνο οι γειτονιές που θα διχοτομήσει αλλά και ολόκληρη η πόλη. Καλούμε εσάς που ως τώρα μας συμπαρασταθήκατε στον α΄ ή β΄ βαθμό, την ύστατη τούτη στιγμή που η προθεσμία εκπνέει (13-6-13),  να ακυρώσουμε από κοινού την πανταχόθεν παράνομη Περιβαλλοντική Αδειοδότηση στο «Συμβούλιο της Επικρατείας». Εμείς έχουμε προετοιμασθεί γι αυτό όμως η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη και ζητάμε να υπερασπιστείτε και δικαστικώς, ως οφείλετε,  το κοινό συμφέρον για το οποίο έχετε εκλεγεί. Η συμμετοχή των κοινωνικών – πολιτικών φορέων που αντιπροσωπεύετε θα είναι καταλυτική στην έκβαση της υπόθεσης, για την προστασία του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος και της δημόσιας ασφάλειας στην πόλη μας των 20 νεκρών και των πολλών δεκάδων  σακατεμένων από τροχαία «ατυχήματα» το 2012.

Ιωάννινα 31-5-2013. Η Επιτροπή Κατοίκων του Εσωτερικού Δακτυλίου Ιωαννίνων

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC