Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας διχάζει και φορτώνει φόρους τον λαό

mitsotakis

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορώντας τον ότι βάζει τη χώρα σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ – ΜΠΕ επιρρίπτει στον πρωθυπουργό ευθύνες για την οικονομική κατάσταση της χώρας αναφέροντας πως δρομολογεί καινούργια μέτρα, περικόπτοντας παράλληλα συντάξεις ενώ αυξάνει και τους φόρους.

Χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως τον «πρωθυπουργό της αιώνιας λιτότητα», ο οποίος και έχει καταδικάσει τη χώρα σε φαύλο κύκλο εσωστρέφειας και οπισθοχώρησης, υπενθυμίζει πως από την πρώτη στιγμή είχε καλέσει τον κ. Τσίπρα να κλείσει την αξιολόγηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον κατηγορεί πως έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στο εσωτερικό ακροατήριο παίρνει περισσότερα μέτρα, με περισσότερους φόρους και περικοπές σε συντάξεις.

Επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται στο πρόγραμμα της ΝΔ που παρουσίασε στη ΔΕΘ, τονίζοντας πως η χώρα χρειάζεται ένα διαφορετικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής με λιγότερους φόρους, αλλά και συμμάζεμα του κράτους. Διευκρινίζει, όμως, πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απολύσεις στο Δημόσιο, κάνοντας λόγο για «άθλια προπαγάνδα της κυβέρνησης» στην οποία, όπως λέει, αρνείται να συμμετάσχει.

Εμφανώς αισιόδοξος για νίκη της ΝΔ στις εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει πως ακόμα και αν είναι αυτοδύναμη θα επιδιώξει την επόμενη μέρα μια ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία και ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν τον ενδιαφέρουν οι προεκλογικές συνεργασίες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται και στα θέματα ασφάλειας και τάξης επισημαίνοντας πως η εφαρμογή του νόμου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και για την οικονομική ευημερία.

Τέλος, με αφορμή τον ένα χρόνο που κλείνει στην προεδρία του κόμματος, ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως η ΝΔ έχει αλλάξει σημαντικά, έχει ανανεωθεί σε πρόσωπα και ιδέες και πως ακούγεται και πάλι στην κοινωνία με τον κόσμο να την πιστεύει.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

Τρεις φρεγάτες Belharra αποκτά η Ελλάδα Η Ελλάδα και η Γαλλία προχώρησαν στην υπογραφή της συμφωνίας στρατηγικής εταιρικής σχέσης για τη συνεργασία και την...

Πολιτική

Την επίσκεψη πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία και το τραπέζι που έγινε σε σπίτι βουλευτή της Ν.Δ. σχολίασε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, αναφέροντας πως...

Πολιτική

Με βίντεο που ανήρτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολιάζει την έξοδο από τα μνημόνια. ”Η Ελλάδα...

Πολιτική

Διάγγελμα από το πόντιουμ του Μαξίμου και κύκλο ενημέρωσης στους πολιτικούς αρχηγούς για τη συμφωνία στο Σκοπιανό περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα για τον Έλληνα...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC