Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε για τους Ολυμπιονίκες


Θερμή υποδοχή για Αλεξάνδρα Τσιάβου, Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Τσίλη
Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε στα Γιάννινα και την Ηγουμενίτσα για την υποδοχή των δικών μας Ολυμπιονικών. Η Ήπειρος μέσα σε ένα πανηγύρι υποδέχθηκε τους Ολυμπιονίκες της καρδιάς μας.

Αλεξάνδρα Τσιάβου, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης έφτασαν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων όπου ένα πλήθος κόσμου τους περίμενε. Με στεφάνια ελιάς στο κεφάλι και η Αλεξάνδρα με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος.

Ευχές, χαμόγελα, λουλούδια, χειροκροτήματα.

Μία ατμόσφαιρα μοναδική, απ’ αυτές που η πόλη ελάχιστες φορές έχει ζήσει.

Οι τρεις Ολυμπιονίκες μας χάθηκαν σε αμέτρητες αγκαλιές που άνοιξαν και έδωσαν μία υπόσχεση. Ότι στους επόμενους αγώνες θα μας φέρουν ακόμη μεγαλύτερες νίκες.

Με τη γαλανόλευκη να κυματίζει επιβιβάστηκαν σε ένα στρατιωτικό τζιπ. Πέρασαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Και μετά η Αλεξάνδρα Τσιάβου μετέβη στην Ηγουμενίτσα όπου ο Ναυτικός Όμιλος και ο Δήμος είχαν στήσει μία μεγάλη γιορτή για κείνη.

Ο Γιώργος Τζιάλλας και ο Γιάννης Τσίλης, έφτασαν στην κεντρική πλατεία όπου ένα πλήθος κόσμου τους περίμενε για να τους χειροκροτήσει.

Εκεί τους υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος τους έδωσε αναμνηστικά δώρα, σημειώνοντας ότι η επιτυχία τους ήταν μεγάλη και την χρειαζόμασταν όλοι. «Η Ελλάδα πέρα από τα κουπιά χρειάζεται και ούριο άνεμο» σημείωσε.

Περήφανος για τα δικά του παιδιά ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Σωτήρης Στάμος σημείωσε ότι η επιτυχία του Γιάννη και του Γιώργου είναι μεγάλη τιμή για την πόλη. Οι δύο σπουδαίοι κωπηλάτες κρατούν ζωντανή την παράδοση και αποδεικνύουν ότι τα Γιάννινα παραμένουν η μητρόπολη της κωπηλασίας.

Ο Γιάννης Τσίλης και ο Γιώργος Τζιάλλας έψαλαν συγκινημένοι τον Εθνικό Ύμνο και δήλωσαν ότι δεν περίμεναν ποτέ να τους γίνει τέτοια υποδοχή στην πόλη τους.

«Ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία μας. Ελπίζουμε να δώσουμε κι άλλες χαρές, ακόμη μεγαλύτερες στην πόλη μας» είπε ο Γιώργος Τζιάλλας.

«Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο. Είμαστε συγκινημένοι και χαρούμενοι. Είμαστε χαρούμενοι και για την επιτυχία μας γιατί πάνω από όλα την χρειάζονταν ο τόπος μας» ανέφερε ο Γιάννης Τσίλης.

Ευχαριστίες στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και από την Αλεξάνδρα Τσιάβου, η οποία δήλωσε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα του Λονδίνου κυρίως όμως περήφανη για την Ηγουμενίτσα.
πηγή : epiruspost.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Με τον ιδανικότερο τρόπο κλείνει η χρονιά για την Ελληνική κωπηλασία. Δυο χρυσά μετάλλια κι ένα ασημένιο ήταν ο σπουδαίος απολογισμός των πρωταθλητών μας...

Ιωάννινα

Τους ολυμπιονίκες της στο άθλημα της κωπηλασίας υποδέχεται σήμερα το βράδυ η Ήπειρος. Στις 8.10 το βράδυ η Περιφέρεια Ηπείρου και εκπρόσωποι των τοπικών...

Ήπειρος

Η σημερινή είναι μία από τις πιο σπουδαίες ημέρες για τη Γιαννιώτικη κωπηλασία. Δυο δικά μας παιδιά με τους συναθλητές τους, έγραψαν μια λαμπρή...

Ήπειρος

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Σωτήρης Στάμος έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την πρόκριση των δύο Γιαννιωτών πρωταθλητών της Κωπηλασίας Γιάννη...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC