Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Οι εκλεκτοί του Σκίμπε

skibe-3

Του Λευτέρη Τώνη

 

Σε εικοσιτέσσερις ποδοσφαιριστές κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός τη Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου ανδρών Μίκαελ Σκίμπε για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με το Βέλγιο για την προκριματική του Παγκοσμίου Κυπέλου του 2018. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 25/3 στο “King Bauduin Stadium”.

Για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής ο Γερμανός τεχνικός συμπεριέλαβε τους Θανάση Ανδρούτσο, Γιώργο Μανθάτη και Κάρλος Ζέκα, με τον τελευταίο να επισημαίνετε ότι κλείσει όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να αποκτήσει το Ελληνικό Διαβατήριο και να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες στην Εθνική Ανδρών.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα ενώ την Τρίτη 21/3 στης 11:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Επίσης η συγκεκριμένη προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και για τους εκπρόσωπους των Μ.Μ.Ε..

 

Αποστολή Εθνικής Ομάδας Ανδρών

 

Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Πναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φουρτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC