Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-2

Ολυμπιακός - ΠΑΣΟι Γιαννιώτες προηγήθηκαν στο 11′ με τον Ιλιτς, είδαν στο 31′ τον σκόρερ τους να χάνει απίστευτη ευκαιρία για το 2-1, ενώ στο 87′ ξαναμπήκαν στο ματς με τον Κρητικό εκμεταλλευόμενοι τη χαλάρωση των «ερυθρόλευκων». Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτησή του 41ου τίτλου της ιστορίας του έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε με 3-2 στον Πειραιά τον ΠΑΣ και βρίσκεται, πλέον, στο +10 από τον ΠΑΟΚ.Οι νταμπλούχοι δεν βρέθηκαν και στην καλύτερή τους μέρα, και μάλιστα χρειάστηκε να δουν τον κ. Αρετόπουλο και τον βοηθό του, κ. Καραγκιζόπουλο να “κλείνουν τα μάτια” στο οφσάιντ του Ολαϊτάν στο 1-1 της ισοφάρισης. Στο β’ ημίχρονο εμφανίστηκανβελτιωμένοι και έστω και με δυο πέναλτι, ανέτρεψαν την κατάσταση και πήραν τους τρεις βαθμούς κόντρα σε έναν ΠΑΣ που -κυρίως στα πρώτα 45 λεπτά- ήταν εξαιρετικός.

Το πρώτο ημίχρονο… “ανήκε” στον ΠΑΣ

Στο πρώτο 45λεπτο ο ΠΑΣ κέρδισε τις εντυπώσεις στο Καραϊσκάκη. Οι Γιαννιώτες ήταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά και άκρως επικίνδυνοι επιθετικά κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που είχε σε κακή μέρα τα άκρα του και δη τους Βάις, Ολαϊτάν και τα περίμενε όλα από τους Τσόρι Ντομίνγκες και Σαβιόλα.

Οι Γιαννιώτες, λοιπόν, προηγήθηκαν στο 11′ με τον Ιλιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σάμαρη και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ρομπέρτο. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, απειλώντας στο 12′ και στο 14′ με τους Μανωλά και Σαβιόλα και -εν τέλει- κατάφεραν στο 21′ να φθάσουν στο 1-1 με γκολ-οφσάιντ. Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα της φάσης, όπου δημιουργήθηκε το κομφούζιο στην άμυνα του ΠΑΣ και η μπάλα κατέληξε στον Μανωλά και στη συνέχεια στον Σαβιόλα που σκόραρε, ο Ολαϊτάν ήταν εμφανώς εκτεθειμένος.

Το 1-1 παρέμενε και στο 31′ ο Ιλιτς έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 2-1 σουτάροντας άουτ και ενώ ο Ρομπέρτο ήταν εξουδετερωμένος από το σουτ του Τσάβες. Ετσι το υπάρχουν σκορ έμελλε να μην αλλάξει σε ένα ματς, όπου ο ρέφερι, Αρετόπουλος έκανε λάθος και στο 4′ σε μαρκάρισμα-πέναλτι του Τζημόπουλου στον Μπονγκ.

Φόρτσαρε και το έκανε το 3-1 με 2 πέναλτι

Στο β’ ημίχρονο ο Μίτσελ έριξε στο ματς τον Κάμπελ αντί του Τσόρι, πέρασε στην κορυφή της επίθεσης τον Ολαϊτάν αντί του Σαβιόλα που είχε, πλέον, τον ρόλο του αντί-Ντομίνγκεζ και αυτό φαίνεται πως αποδιοργάνωσε τον ΠΑΣ.

Ετσι στο 50′ οι Γιαννιώτες προδόθηκαν από την αμυντική τους λειτουργία και έδωσαν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό όχι μόνο πατήσει περιοχή, αλλά και να κερδίσει το πέναλτι που του έδωσε το προβάδισμα.

Ο Κάμπελ πάσαρε ωραία στον Σαλίνο, ο οποίος ανετράπη από τον Ρουμπουλάκου με τον Αρετόπουλο να δείχνει ορθά πέναλτι και στο 51’τον Μασάντο να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ετσι τα πάντα έγιναν πιο απλά για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έψαξαν το 3ο γκολ και εν τέλει κατάφεραν να το πετύχουν στο 70᾿.

“Δράστης” ήταν από το σημείο του πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος με ταυτόχρονη αποβολή του Ρουμπουλάκου, ο Κάμπελ και ενώ λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε προηγηθεί το δοκάτι του Ολαϊτάν.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει και εν τέλει τα κατάφερε. Ετσι στο 87′ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη απειλητική τους επίσκεψη στα καρέ του Ολυμπιακού είδαν τον Κρητικό να κάνει ωραία κίνηση στην μπαλιά του Βίλα, να περνά τον Ρομπέρτο και να πλασάρει γράφοντας το 3-2. Αποτέλεσμα που έμελλε να είναι το τελικό στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη.

Σκόρερ: 21′ Σαβιόλα, 51′ Μασάντο (πέναλτι), 70′ Κάμπελ (πέναλτι) – 11′ Ιλιτς, 87′ Κρητικός

Δοκάρια: 69′ Ολαϊτάν

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες Κάρτες: 41′ Τσουκαλάς

Κόκκινες: 69′ Ρουμπουλάκου (2η κίτρινη)

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπάζογλου, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Ολαϊτάν, Βάις (70′ Φουστέρ), Τσόρι (46′ Κάμπελ), Σαβιόλα (75′ Σέποβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Ιλιτς (83′ Μπέριος), Τσάβες (65′ Βισέντο), Βίλα, Αυγενικού (50′ Κρητικός), Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κολοβέτσιος.

Πηγή: epirusday.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Ολυμπιακός Και ΠΑΟΚ Στις Κορυφαίες Ομάδες Της Εικοσαετίας Στις κορυφαίες ομάδες των τελευταίων 20 ετών βρίσκονται ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Η κατάταξη αφορά...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Το 1 – 1 έκανε στην σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League (ΕΣΑΚΕ) ο Παναθηναικός Superfoods επικρατώντας του Ολυμπιακού...

Αθλητισμός

  Του Λευτέρη Τώνη   Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά αγώνα που μόνο τελικό δεν θύμιζε, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού Superfoods με 63...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Ο Ολυμπιακός ήθελε να γράψει ακόμη ένα μεγάλο έπος στην χρυσή ιστορία του αλλά δεν τα κατάφερε αφού βρήκε μπροστά του...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC