Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ψάχνει για νέο προπονητή

imagesΗ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 μετά  την πάροδο δέκα  και πλέον ημερών από την συνάντηση του προέδρου μας Γιώργου Χριστοβασίλη με τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του, ενημερώνει τους φιλάθλους της τα εξής:

Ο πρόεδρος  κος  Γιώργος Χριστοβασίλης συναντήθηκε, το Σάββατο  1-6-2013,  με πρωτοβουλία του, με τον κο Χριστόπουλο και συζήτησαν το θέμα της ανανέωσης  του συμβολαίου του για την νέα περίοδο.Ο κος Χριστόπουλος  αντιπρότεινε, στην οικονομική προσφορά που του  προτάθηκε, να συμπεριληφθούν σ αυτή, με αυξημένες απολαβές και οι συνεργάτες του και αυτό έγινε εξ ολοκλήρου αποδεκτό.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα που αφορούσαν την καλύτερη λειτουργία  της ομάδα μας όπως επίσης και το πρόγραμμα, αλλά και πιθανές τοποθεσίες  που θα πραγματοποιούνταν το βασικό στάδιο της θερινής  προετοιμασίας.

Η συζήτηση εξελίχτηκε σε άριστο κλίμα, με τον πρόεδρο να συμφωνεί και να δίνει την συγκατάθεσή του σε όλες τις προτάσεις αλλά και τα αιτήματα του προπονητή.

Με την λήξη της συζήτησης ο προπονητής ενημέρωσε, για πρώτη φορά, ότι είχε μια ενδιαφέρουσα γι αυτόν πρόταση από το εξωτερικό και θα ήθελε να την μελετήσει,  ζητώντας διήμερη διορία πριν απαντήσει στο αν αποδέχεται την πρόταση της ομάδας μας, κάτι το οποίο έγινε δεκτό.

Έκτοτε ο κος Χριστόπουλος, και μετά την πάροδο των δυο ημερών, ζητούσε τηλεφωνικώς, νέες, παρατάσεις,  χωρίς να ξεκαθαρίζει την στάση του ή να επιθυμεί κάποια συνάντηση, ενώ οι όποιες ενέργειές του γινόταν γνωστές στην ΠΑΕ από τα Μ.Μ.Ε. τις οποίες δεν διέψευδε αλλά απεναντίας σε ερωτήσεις μας επιβεβαίωνε.

Την χθεσινή μέρα ζήτησε για μια ακόμη φορά, τηλεφωνικώς και άλλο χρονικό  περιθώριο, χωρίς όμως, παρότι του εζητήθη, να επιθυμεί να ορίσει επιτέλους τελική ακριβή ημερομηνία που θα απαντούσε στην πρόταση της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατόπιν τούτου και λαμβάνοντας υπόψη ότι πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, εφ όσον λόγω των Ευρωπαϊκών αγωνιστικών υποχρεώσεων πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο, δεν δύναται να περιμένει άλλο πλέον την απόφαση του κου Χριστόπουλου και  αποσύρει την πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί τον κο Χριστόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία που είχε την φετινή περίοδο μαζί του και του εύχεται καλή τύχη και πάντα επιτυχίες  με όποια ομάδα αποφασίσει στην συνέχεια τη καριέρας του να συνεργαστεί.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Λάρισα, με τον Πας Γιάννενα για την 23η αγωνιστική της Super Leageu με τους Γιοβάνοβιτς και Κόντε να...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Με τον Πέδρο Κόντε να έχει πάρει τον ΠΑΣ Γιάννινα από το χέρι και να κυνηγάει την είσοδό στην πεντάδα για...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Με το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε διπλή αποστολή για τα παιχνίδια με Πλατανιά και Ατρόμητο. Οι...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Την εκτός έδρας ισοπαλία πήρε χθες η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο 94΄λεπτό με γκολ του Μαμπουλού στον αγώνα που διεξήχθη...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC