Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Πάσχα για παιδιά στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

imgΠασχαλινές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 26 Απριλίου στον χώρο του Παιδικού Τμήματος της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων.

Ήδη, από την προηγούμενη εβδομάδα, οι μαθητές που επισκέφτηκαν τη Βιβλιοθήκη για να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα, διασκέδασαν δημιουργώντας κάρτες αλλά και πολύχρωμα διακοσμητικά και λαμπάδες για το Πάσχα, με τη βοήθεια των φοιτητριών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ιεροθέας Διονυσιάδου (Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών) και Νένας Αλμασίδου (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης), οι οποίες πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στη Βιβλιοθήκη.
Οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν μέχρι τις 26 Απριλίου τόσο για τους μαθητές που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα (9:00-12:00) όσο και για τους χρήστες -μικρούς και μεγάλους- της Βιβλιοθήκης (12:00-14:00.).
Οι δράσεις αυτές εμπίπτουν στις πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες των δημόσιων βιβλιοθηκών του υπουργείου Παιδείας, στις οποίες ανήκει και η Ζωσιμαία, και διευρύνουν το ρόλο της Βιβλιοθήκης, ως κοινωνικό χώρο και ως φορέα αύξησης της κοινωνικής συνοχής, σε ιδιαίτερα δυσάρεστες εποχές.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC