Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Παγετός στην Ήπειρο

Χωρίς τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την υπόλοιπη αλλά με παγετό και τσουχτερό κρύο θα είναι και οι επόμενες ημέρες στην Ήπειρο. Ειδικά στις ορεινές περιοχές θα υπάρξουν ημέρες όπου θα σημειωθεί ολικός παγετός.

Στην πόλη των Ιωαννίνων σήμερα Τρίτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορείων διευθύνσεων μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ τη νύχτα θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Για την Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις, που σταδιακά θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνία

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ Για Τον Καύσωνα – Τι Ενδείκνυται Να Κάνουμε Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και το έκτακτο δελτίο της...

Άρθρα & Απόψεις

Το Νέο Δυνατό Πρόγραμμα Του Realfm Έχει Ξεκινήσει. Ενισχυμένο το νέο πρόγραμμα του Real FM 97.8 με νέα πρόσωπα ”έκπληξη” για τον μεγαλύτερο ενημερωτικό...

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ιωάννινα

Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις για τις επόμενες ημέρες. Πιθανές ασθενείς βροχές για Τετάρτη και Πέμπτη. Σήμερα Τρίτη ο καιρός θα είναι αίθριος, με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC