Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Πολιτική

Παππάς: Έσπασε το κλαμπ της αεροπειρατείας και κάποιοι σπαρταράνε

n-pappaΓια τις τηλεοπτικές άδειες, τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και για τις… περούκες μίλησε σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά FM o υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

“Η πολιτική που ασκείται είναι πολιτική της κυβέρνησης. 300 εκατ. ευρώ: 50 έχουν εισπραχθεί από το φόρο διαφήμισης και τα τέλη συχνοτήτων και τα 250 εκατ. είναι που θα εισπραχτούν για τις άδειες με την πρώτη δόση να καταβάλλεται την επόμενη Δευτέρα”, είπε ο κ. Παππάς. Σχολιάζοντας δε, τα όσα έγιναν στη Νέα Υόρκη με τη μεταμφίεση των δημοσιογράφων ανέφερε: “Εγώ δεν περίμενα τα καραγκιοζιλίκια με τις μεταμφιέσεις. Δεν είμαι σίγουρος αν φταίνε οι δημοσιογράφοι ή αυτοί από τους οποίους πήραν εντολές. Η πιο σοβαρή υπόθεση εργασίας είναι ότι λειτούργησαν κατόπιν οδηγιών”, τόνισε.

Κάποιοι θέλουν να γυρίσουμε στο προηγούμενο status quo
“Είναι σαφές ότι ο σκοπός ορισμένων είναι να γυρίσουμε στο προηγούμενο status quo. Είναι ενδεικτικό της κατάστασης και κάποιοι πάνε να μπλέξουν και τον ΠτΔ. Είναι μέσα στη μεγάλη εικόνα ότι το καθεστώς της ασυδοσίας παίζει τα τελευταία του χαρτιά”, είπε και ανακοίνωσε ότι ο έλεγχος θα πάρει 15 μέρες για την οριστικοποίηση των υπερθεματιστών.

Ο κ. Βαρδινογιάννης πρέπει κάτι να πει στους εργαζόμενούς του
Σχολιάζοντας την κατάθεση του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, σημείωσε: ” Ο κ. Βαρδινογιάννης θα πρέπει να εξηγήσει γιατί δεν μπόρεσε να καταστεί υπερθεματιστής. Καταλαβαίνω ότι κάτι πρέπει να πει για να τον ακούσουν οι εργαζόμενοί του στον τηλεοπτικό του σταθμό”.

«Έσπασε το κλαμπ της αεροπειρατείας και κάποιοι σπαρταράνε»
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, “αυτός ο διαγωνισμός είχε αλλεπάλληλα φίλτρα. Κόπηκαν υποψηφιότητες και τώρα είμαστε στο στάδιο να εξετάσουμε τις προδικαστικές προσφυγές. Φεύγουν το επόμενο δευτερόλεπτο (σσ όσοι δεν καταβάλουν το τίμημα), εμείς δεν είμαστε σκιτζίδες. Δεν κάνουμε γελοιότητες, υπάρχει κατάλογος επιλαχόντων. Στην Ελλάδα έγινε αεροπειρατεία. Πήραμε τον αέρα της χώρας με τρόπο σκοτεινό. Έσπασε το κλαμπ το κλειστό και ορισμένοι σπαρταράνε”.

Ο διαγωνισμός δοκιμάζεται Συνταγματικά και πολιτικά
Ερωτηθείς για τις εκκρεμότητες του διαγωνισμού, ο κ. Παππάς υπογράμμισε πως «δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε σε κανένα από τους 4 ότι θα πάρει την άδεια. Συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις. Έχουν κατατεθεί πάνω από 70 δικόγραφα. Αυτή η διαδικασία δοκιμάζεται Συνταγματικά, πολιτικά, σε κάθε σημείο», είπε.
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν συνάντησε στις ΗΠΑ τον Δημήτρη Κοντομηνά, απάντησε: «Δεν τον είδα τον κ. Κοντομηνά στην Αμερική. Έμαθα ότι ήταν στη Νέα Υόρκη αλλά δεν τον είδα».

Για τις σχέσεις με τον Γιάννη Στουρνάρα
Τέλος, κληθείς να απαντήσει για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον κεντρικό τραπεζίτη παρέπεμψε στην πρόσφατη δήλωση του κ. Στουρνάρα  “που αποσυνδέει όλα τα ζητήματα”. “Να μείνουμε στη δήλωσή του”, επέμεινε και όπως είπε ο κ. Στουρνάρας είναι κεντρικός τραπεζίτης και αν ο καθένας αφοσιωθεί στο πεδίο των αρμοδιοτήτων του δεν θα έχουμε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

Αισιόδοξος ότι θα κλείσει η αξιολόγηση δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η...

Αρχική

Δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο στην Ολομέλεια του ΣτΕ από τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Νίκος Σακελλαρίου η απόφαση για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Όπως ανακοίνωσε...

Αρχική

Παρουσία του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, ορκίστηκαν χθες τα νέα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, στα...

Αρχική

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τις χθεσινές δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό τον...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC