Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

ΠΑΣας και στο Κύπελο ο Πετράκης

%cf%80%ce%b1%cf%82

Του Λευτέρη Τώνη

Την εξαιρετική του πορεία συνεχίζει και στο θεσμό του Κυπέλου Ελλάδος η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και το απέδειξε και σήμερα με νέο θύμα της νικώντας την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα τον με 0-1 στο γήπεδο του Εύοσμου.

Μπορεί ο “Άγιαξ της Ηπείρου” να είχε πάρα πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα από το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Βέροια, αλλά μπήκε δυνατά και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να αφήνουν χώρους για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός λόγω της βροχόπτωσης και το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό.

Με ένα πρώτο ημίχρονο που είχε λίγες φάσεις, ο Δώνης στο 40ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε το κενό της άμυνας και μετά από την σέντρα του Ακόστα άνοιξε το σκορ χωρίς να δυσκολευτεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αγροτικού αντέδρασε και πήρε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Οι Γιαννιώτες διατήρησαν εύκολα το σκορ αλλά δεν πίεσαν για την επίτευξη ενός δεύτερου γκολ, ώστε κλείσουν το παιχνίδι παρόλο που είχαν ευκαιρίες με το σουτ του Γαρουφαλλιά στο 50΄ και με τον Νικολιά στο 61΄.

Τελικά, η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την νίκη με 0-1 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλου Ελλάδος, παίρνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο του συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία για την φετινή σεζόν.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Λάρισα, με τον Πας Γιάννενα για την 23η αγωνιστική της Super Leageu με τους Γιοβάνοβιτς και Κόντε να...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Με τον Πέδρο Κόντε να έχει πάρει τον ΠΑΣ Γιάννινα από το χέρι και να κυνηγάει την είσοδό στην πεντάδα για...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Με το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε διπλή αποστολή για τα παιχνίδια με Πλατανιά και Ατρόμητο. Οι...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Την εκτός έδρας ισοπαλία πήρε χθες η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο 94΄λεπτό με γκολ του Μαμπουλού στον αγώνα που διεξήχθη...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC