Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

ΠΑΣΟΚ Διαδικασία εκλογής οργάνων

ΠΑΣΟΚΣτα πλαίσια της ανασυγκρότησης του κινήματος μετά το 9ο συντακτικό συνέδριο την Κυριακή 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων του κινήματος σε τοπικό επίπεδο. Τα όργανα αυτά είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή, η Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης, η Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου και οι Συντονιστικές Επιτροπές ανά Καλλικρατικό δήμο.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όσα μέλη του κινήματος έχουν συμμετάσχει στις εκλογές ανάδειξης του προέδρου και στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων. Όσοι θέλουν να εγγραφούν, να μετεγγραφούν ή να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο μητρώο μελών, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό ως την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα πρέπει να απευθυνθούν στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής . Οι υποψηφιότητες για τα όργανα της Νομαρχιακής υποβάλλονται εγγράφως μόνο απ΄ τους ίδιους τους υποψηφίους στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 20:00. Οι υποψηφιότητες για τις Συντονιστικές Επιτροπές υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 20:00. Οι εκλογές για τον δήμο Ιωαννιτών θα διεξαχθούν στα Λιθαρίτσια .Οι χώροι διεξαγωγής των εκλογών στους Καλλικρατικούς Δήμους θα ανακοινωθούν . Η διαδικασία των εκλογών θα ξεκινήσει στις 09:00 και θα λήξει στις 19:00.Τα μέλη κατά την ψηφοφορία επιδεικνύουν υποχρεωτικά την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία τους (Διαβατήριο, Άδεια οδήγησης, Βιβλιάριο υγείας) και καταβάλουν το ποσό των 2€.

Σ’ αυτό το δύσκολο νέο ξεκίνημα πρέπει με την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών να συμβάλουμε και καταδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, οφείλει να δηλώνει παρόν στις πολιτικές εξελίξεις, για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς και της δημοκρατικής παράταξης. Η συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες αποτελεί δημοκρατική υποχρέωση όλων των μελών του κινήματος. Τα νέα όργανα και όσοι θα τα απαρτίζουν οφείλουν να ξεπεράσουν τυχόν παθογένειες του παρελθόντος και να λειτουργήσουν υπεύθυνα και συλλογικά με γνώμονα την ανασύσταση της παράταξης. Ένα σύγχρονο προοδευτικό κίνημα οφείλει να αφουγκράζεται τα καθημερινά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τη δημιουργία ισχυρών οργανώσεων που θα βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία και θα γίνουν η φωνή της.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC