Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Uncategorized

ΠΑΣ και Ξάνθη έμειναν στο 1-1

 

Του Λευτέρη Τώνη

Στο 1-1 έμειναν χθες το μεσημέρι ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων οι “Ζωσημάδες”, για το πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα της Ξάνθης άνοιξε το σκορ με τον Βασηλακάκη, ενώ για τον ΠΑΣ Γιαννίνα ο Ζάιρο ισοφάρισε τον αγώνα στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο τέταρτο ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξαιρετικός. Η Ξάνθη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, καθώς στο 2΄ο Λουσέρο από πλεονεκτική θέση δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε ο ίδιος για να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ ο ΠΑΣ απάντησε με τον Κούτρη λίγο αργότερα. Πάντως οι Ηπειρώτες χτυπούσαν συνέχεια στις αντεπιθέσεις έβγαιναν γρήγορα μπροστά αλλά οι παίκτες της Ξάνθης δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρώσουν την τελική προσπάθεια.

Στο 25΄ η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός γκολ και να ανοίξει το σκορ, αλλά Ζίφκοβιτς είπε όχι στον Ακόστα ενώ στο 42΄ξανά ο γκολκίπερ των Ακριτών είπε όχι αυτήν την φορά στον Ζάιρο. Με την συμπλήρωση των 45 λεπτών ήρθε η σειρά του Πασχαλάκη, με τον πορτιέρε του ΠΑΣ να σταματάει τον Γουάλας και να μην του επιτρέπει να σκοράρει. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λίγο με την ομάδα του ΠΑΣ να έχει την κατοχή της μπάλας δεν δυσκολευόταν να απειλήσει, αυτό φάνηκε στο 59΄,ο Κόντε βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ξάνθης αλλά ο διαιτητής σταμάτησε την φάση γιατί νωρίτερα ο Ισπανός επιθετικός έκανε φάουλ στο Λισγάρα. Στην αμέσως επόμενη φάση η Ξάνθη πήρε κεφάλι και άνοιξε το σκορ με τον Βασιλακάκη στο 61΄, αφού μετά αλλεπάλληλα λάθη των γηπεδούχων, ο παίκτης της Ξάνθης πλάσαρε και έκανε το 0-1 για τους “Ακρίτες”. Μετά το γκολ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ αρχισάν πιέζουν την Ξάνθη και έτσι στο 76΄ο Ζάιρο έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει τον αγώνα αλλά εκεί βρέθηκε ο Καρασαλίδης και έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζίφκοβιτς είπε όχι στον Κόντε. Οι Ακρίτες προσπαθούσαν να σκορ ώστε να πάρουν το τρίποντο της νίκης και να φτάσουν την Α.Ε.Κ. και να διεκδικήσουν και μία θέση στα play offs. Όμως ο Ζάιρο τους πήρε την μπουκιά από το στόμα, αφού ο Βραζιλίανος σούταρε μέσα από την περιοχή και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκετε στην 8η θέση του πρωταθλήματος της Super League με 35 βαθμούς ενώ την επόμενη Κυριακή θα αντιμετοπίσει τον προτελευταίο στην βαθμολογία Ηρακλή στους Ζωσημάδες στις 19:30.

Το συγκεκιμένο παιχνίδι μπορεί να μην διεξαχθεί λογώ των πολλών οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν την ομάδα του Ηρακλή, με τον ΠΑΣ Γιαννίνα μάλλον (δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα) θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Οι εξελέξεις αναμένονται…

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Λάρισα, με τον Πας Γιάννενα για την 23η αγωνιστική της Super Leageu με τους Γιοβάνοβιτς και Κόντε να...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Με τον Πέδρο Κόντε να έχει πάρει τον ΠΑΣ Γιάννινα από το χέρι και να κυνηγάει την είσοδό στην πεντάδα για...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Σε ένα φοβερό παιχνίδι που δεν βλεπούμε και συχνά στην Super League, Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις, μένοντας...

Ήπειρος

Με κορυφαίο της αναμέτρησης τον Μάικ Ολαϊτάν, η Βέροια έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε τους...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC