Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Πιστώσεις για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ηπείρου

Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης υπέγραψε απόφαση έγκρισης διάθεσης πίστωσης ποσού πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000 €) για την συντήρηση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ηπείρου και την αποκατάσταση ζημιών από τις έντονες βροχοπτώσεις της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2012.

Η απόφαση αφορά στη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν κυρίως στις ορεινές περιοχές Ζαγορίου, Μετσόβου, Κόνιτσας και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων από τη σφοδρή σε ένταση και διάρκεια κακοκαιρία που έπληξε τις προαναφερόμενες περιοχές το διήμερο της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2012.

Το ποσό των 500.000 € θα διατεθεί από τους πόρους της ΤΕΟ Α.Ε. Διευθύνουσα Υπηρεσία του έργου ορίστηκε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηπείρου.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Ήπειρος

Σε απάντηση δημοσιευμάτων, σχετικά με τη λειτουργία «Κινέζικων» καταστημάτων, από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευάγγελο Βαγενά, ανακοινώνονται τα εξής: Η Αρμόδια...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC