Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Πραγματοποιήθηκε τελετή ολοκλήρωσης του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης Ηπείρου

Η τελετή ολοκλήρωσης οκτώ ακόμη μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην κατάμεστη αίθουσα της Ε.Η.Μ., παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. ΚΕΘΕΑ Γεράσιμου Νοταρά, εκπροσώπων της Εκκλησίας, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, του Δήμου Σουλίου, Δικαστικών αρχών και Κοινωνικών Επιστημονικών φορέων.Μήνυμα στην εκδήλωση έστειλε η Υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη η οποία εξέφρασε την στήριξή της στο έργο του ΚΕΘΕΑ, ενώ τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του Κέντρου παρουσίασαν ένα θεατρικό δρώμενο στο πλαίσιο του «Εορτασμού για τα 30 χρόνια των Θεραπευτικών Κοινοτήτων».«Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οκτώ άνθρωποι ολοκλήρωσαν προσπάθεια δύο χρόνων και ο αγώνας συνεχίζεται. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο όσο αφορά την κινητοποίηση και την κοινωνική επανένταξη. Πρέπει να έρθουμε κόντρα με την ανεργία, την περιθωριοποίηση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, τον κοινωνικό αποκλεισμό, την μιζέρια, την παθητικότητα και την ατομικότητα», τονίζει το ΚΕΘΕΑ Ηπείρου σε ανακοίνωσή του.

 

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρθρα & Απόψεις

Το Νέο Δυνατό Πρόγραμμα Του Realfm Έχει Ξεκινήσει. Ενισχυμένο το νέο πρόγραμμα του Real FM 97.8 με νέα πρόσωπα ”έκπληξη” για τον μεγαλύτερο ενημερωτικό...

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC