Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Συγκέντρωση τροφίμων ΒΙΟ-ΜΕΤ


Σάββατο 29 Σεπτέμβρη μεσημέρι η πρωτοβουλία για τη δημιουργία ανοιχτού κοινωνικού χώρου αλληλεγγύης και πολιτισμού «μπαξές» διοργάνωσε παζάρι αλληλεγγύης στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας, με ρούχα, βιβλία, μπιχλιμπίδια, παπούτσια, άλλα αντικείμενα.
Παράλληλα συγκέντρωσε και τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους εργαζόμενους της ΒΙΟμηχανικής ΜΕΤαλλευτικής, στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι διεκδικούν αυτοδιαχείριση του εργοστασίου ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
Συγκεντρώθηκαν τρεις κούτες με τρόφιμα μακράς διαρκείας (όσπρια, μακαρόνια, γάλατα, λάδι, κ.ά.) για τους εργαζόμενους οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αφού τελείωσε και η καταβολή του επιδόματος επίσχεσης εργασίας.

Ο “μπαξές” καλεί κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα που έχει τη δυνατότητα, να συμβάλλει στη συλλογή τροφίμων και αυτή την εβδομάδα:
-Την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου, 6-8 απόγευμα, μπροστά από τη νομαρχία
-Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, 8-10 το βράδυ, στον πεζόδρομο στην Καλλάρη
Ο αγώνας των εργαζομένων μας αφορά όλους και όλες! Αφορά όλους όσοι πλήττονται από την κρίση!

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Ο «μπαχτσές» (πρωτοβουλία για τη δημιουργία ανοιχτού κοινωνικού χώρου αλληλεγγύης και πολιτισμού) και Αλληλέγγυοι Γιαννιώτες Πολίτες διοργανώνουν παζάρι αλληλεγγύης ανταλλακτικό-χαριστικό «άμα θέλεις φέρνεις, ό,τι...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC