Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Συνάντηση Περιφερειάρχη με Υφυπουργό Αθλητισμού

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣΣτην Περιφέρεια Ηπείρου, θα αναθέσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και του ταρτάν του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες». Αυτό οριστικοποιήθηκε σήμερα σε συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, παρουσία και της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ στα Ιωάννινα. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα διαθέσει κονδύλιο ύψους 800.000 ευρώ και η Περιφέρεια θα αναλάβει τις διαγωνιστικές διαδικασίες, μέσω ειδικής προγραμματικής σύμβασης, που – αν δεν προκύψει άλλο ζήτημα – θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες. Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι παρά την κακή εμπειρία που υπάρχει από την ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου το 2009 και παρά τους ενδοιασμούς για τα στενά χρονικά περιθώρια που εκ των πραγμάτων τίθενται, η Περιφέρεια θα αναλάβει τελικά τις διαδικασίες για το νέο έργο, με μοναδικό σκοπό να ολοκληρωθούν οι εργασίες το ταχύτερο δυνατό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επεσήμανε δε προς όλους ότι μετά την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, οι διαγωνιστικές διαδικασίες είναι χρονοβόρες και ως εκ τούτου η Περιφέρεια είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει λύσεις συμβατές με το υπάρχον νομικό πλαίσιο, προκειμένου να υλοποιήσει το έργο με απόλυτη νομιμότητα και διαφάνεια.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Ήπειρος

Σε απάντηση δημοσιευμάτων, σχετικά με τη λειτουργία «Κινέζικων» καταστημάτων, από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευάγγελο Βαγενά, ανακοινώνονται τα εξής: Η Αρμόδια...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC