Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

δημοτικο συμβουλιοΕιδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 στις οκτώ το βράδυ. Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης αυτής, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, είναι η έγκριση Οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμού – απολογισμού) χρήσης 2012. Στις εννέα το βράδυ θα ακολουθήσει δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Εισηγητής: κ. Αθαν. Μανταλόβας, Αντιδήμαρχος

1. Τροποποίηση του υπ’αριθ. 1Α/2-11-2013 Γραμματίου Είσπραξης (μετά την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων έτους 2012)

2. Έγκριση του Ταμειακού Απολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Κληροδοτήματος «Κωνστ. Ιωαννίδη».

3. Έγκριση του Ταμειακού Απολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Κληροδοτήματος «Φερ. Καλούδη».

4. Έγκριση του Ταμειακού Απολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Κληροδοτήματος «Χρ. Κατσάρη».

5. Έγκριση του Ταμειακού Απολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Κληροδοτήματος «Βασ. Πυρσινέλλα».

6. Έγκριση του Ταμειακού Απολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Κληροδοτήματος «Ισμ. Τζαβέλλα».

7. Έγκριση του Ταμειακού Απολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Κληροδοτήματος «Σπ. Φιλίππου».

8. Έγκριση διενέργειας πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση Σχολικού κλήρου (βοσκήσιμη έκταση) εκτάσεως 41.750 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Λόγγος» της Τ.Κ. Κουτσελιού του Δήμου Ιωαννιτών.

9. Έγκριση διενέργειας πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση Σχολικού κλήρου (καλλιεργήσιμη  έκταση) εκτάσεως 15.312 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Στενό» της Τ.Κ. Κουτσελιού του Δήμου Ιωαννιτών.

10. Έγκριση διενέργειας πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση Σχολικού κλήρου (αγροτεμάχιο 111) εκτάσεως 24.782 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Χαϊρή Πατσαντά» και «Γορίτσα» της Τ.Κ. Περιβλέπτου του Δήμου Ιωαννιτών.

11. Παράταση εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης έκτασης στη θέση «Γούβα» Τ.Κ. Κοσμηράς.

 12.Έγκριση έκπτωσης μειοδότη της εργασίας με τίτλο: «Προμήθεια κεραμιδιών, μεμβράνης και ξυλείας για το 7ο & 8ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων και Εργασίες αντικατάστασης κεραμιδιών στο 7ο & 8ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων», για την ομάδα Β (Εργασίες αντικατάστασης κεραμιδιών στο 7ο & 8ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων).

13. Έγκριση διενέργειας υπηρεσίας / εργασίας: α) «Εργασίες επισκευής και συντήρησης μικροφωνικής εγκατάστασης αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου», β) «Αποξήλωση και μεταφορά στεγάστρων στην Πλατεία Μαβίλη»

14. Διάθεση δαπάνης 3.600,00€ για πραγματοποίηση φωτογραφικής έκθεσης στη Δημοτική Πινακοθήκη, στο πλαίσιο των δαπανών εκθέσεων στο εσωτερικό και εξωτερικό.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ Κ/Φ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Ν.Π.Δ.Δ.

15. Έγκριση της αριθ. 63/2013 απόφασης Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων με θέμα: «Παραστάσεις ‘Σιμιγδαλένιου’  για το κοινό»

Εισηγητής: κ. Γ. Λώλης, Πρόεδρος

ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Εισηγητής: κ. Βασ. Μασσαλάς, Αντιδήμαρχος

16.  Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή αποχετευτικού αγωγού ομβρίων Καστρίτσας»

17.   Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Συνέχιση εργασιών κτιρίου Πνευματικού Κέντρου Χαροκοπίου»

18.   Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις δρόμων  συνοικισμού Γερακαρίου»

19.   Επανέγκριση του υποέργου με τίτλο «Υπογειοποίηση υποσταθμού και εναέριου δικτύου στις οδούς Θαρύπα και Μπιζανίου» της πράξης με τίτλο «Ανάπλαση πάρκου παλαιού Δημαρχείου και ανακατασκευή παιδικής χαράς»

20.   Έγκριση χορήγησης 6ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου : «Επέκταση και αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης σε όλα τα Τ.Δ. του Δήμου»

21.   Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Διαμόρφωση πλατειών Δήμου Ανατολής»

ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εισηγητής: κ. Γ. Βίνης, Εντεταλμένος Σύμβουλος

22.   Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως κ. Ιωάννη Παπαγεωργίου, για διάθεση βοσκοτόπων.

ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

23. Συζήτηση και λήψη απόφασης: 1) επί της γνωμοδότησης Νομικού Συμβούλου του Δήμου σχετικά με την υπόθεση Καλαμπόκα, και 2) επί των περαιτέρω ενεργειών.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

24.  Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της Δημοτικής Κοινότητας Αμφιθέας

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

25.   Σύσταση επιτροπής για τη χωροθέτηση οίκων ανοχής

Εισηγητής: κ. Νικ. Γκόλας, Αντιδήμαρχος

 

 

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και τα υπό ανάπτυξη έργα του Δήμου

Ιωάννινα

Προς ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε η παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τη συνεδρίαση...

Ιωάννινα

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την αιφνίδια απώλεια του Θανάση Λέφα. Ο Θανάσης Λέφας υπήρξε ένας σημαντικός...

Ιωάννινα

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις επτά το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, ο δημόσιος απολογισμός...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC