Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στον Ζωγράφειο Οίκο

Με επιτυχία συνεχίζονται στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας οι εκδηλώσεις, αφιερωμένες στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, που γίνονται με την ευγενική συμπαράσταση ντόπιων καλλιτεχνών.

Η Κορίνα Ντούμα και ο Α. Μουσκέτας και η Αντιγόνη Κατσούρη, χάρισαν μέχρι τώρα όμορφες ώρες γεμάτες μελωδίες και χαρούμενους ήχους, ενώ το χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τη Στρατιωτική Μπάντα της VIII Μεραρχίας.

Ο Δήμος Ιωαννιτών ευχαριστεί θερμά την VIII Μεραρχία για τη συμμετοχή και την στήριξη των εκδηλώσεων στον Ζωγράφειο Οίκο, όπως και όλους τους καλλιτέχνες που βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Οι εκδηλώσεις στον Οίκο Ευγηρίας θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

–        Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18.00 η Γιαννιώτισσα Κλαρινετίστα Χριστίνα Τζαλαλή θα μαγέψει με τη μελωδία της τους ανθρώπους της γ΄ ηλικίας .

–        Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 18.00 η Παιδική Χορωδία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων θα τραγουδήσει Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

–        Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18.30 ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας θα πλημμυρίσει από μελωδίες, που θα χαρίσουν στιγμές χαράς και απόλαυσης στους φιλοξενούμενους του.

Οι εκδηλώσεις είναι ελεύθερες για το κοινό.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

O Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στα Ιωάννινα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΕΗΜ – Φροντζου  Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη...

Ιωάννινα

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!  Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή στο Θέατρο Ε.Η.Μ...

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Ιωάννινα

Oι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC