Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Άρτα

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή ακτινιδίων στις Συκιές Άρτας

aktinidioΣυνελήφθησαν χθες (23-10-2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας,  δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας,  ηλικίας 29 και 50 ετών για κλοπή ακτινιδίων και πλαστογραφία. Ειδικότερα,  μετά από έλεγχο  των αστυνομικών  σε  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, διαπιστώθηκε να έχουν φορτωμένα  πεντακόσια (500) κιλά ακτινίδια.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι είχαν αφαιρέσει το πρωί της ίδιας ημέρας  την παραπάνω ποσότητα φρούτων  από αγρόκτημα, 75χρονου ημεδαπού στις Συκιές Άρτας.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε και μία πλαστή υπεύθυνη δήλωση, που είχαν καταρτίσει – πλαστογραφήσει με σκοπό να μεταφέρουν και να πουλήσουν  τα ακτινίδια στην Αλβανία.

Η αφαιρεθείσα ποσότητα ακτινιδίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον  ιδιοκτήτη.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το  Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, ενώ ερευνάται και η περαιτέρω συμμετοχή τους στην διάπραξη παράνομων ενεργειών.

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα

Συνελήφθησαν χθες (05-06-2014) το βράδυ στην Άρτα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν,...

Θεσπρωτία

Συνελήφθησαν, χθες (01-10-2013) νωρίς το πρωί έξω από το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Aλλοδαπών Ηγουμενίτσας, δύο παράνομοι αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC