Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

βραβεία Επιχειρηματικότητας 2013 του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2013 Του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Την Πέμπτη 29/11/2013 σε ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η τελική φάση του Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας 2013 που υλοποιήθηκε από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με συντονιστή τον επιστημονικά υπεύθυνο της Μονάδας Επικ. Καθ. Γ. Γκωλέτση.

Στόχος του διαγωνισμού ήταν να εμφυτεύσει το πνεύμα της επιχειρηματικότητας στους φοιτητές/-τριες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του τέως Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος (Αγρίνιο). Συνολικά στο διαγωνισμό συμμετείχαν 156 συμμετέχοντες που σχημάτισαν 53 ομάδες οι οποίες και συνέταξαν επιχειρηματικά σχέδια για την επιχειρηματική τους ιδέα.

Οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους του οικονομικού / επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Μέλη της Επιτροπής ήταν ο A. Γιάννου, Δ/ντής Κεντρικού Καταστήματος της Εurobank, o κ. Κ. Πιστιόλας, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Αgrino και ο κ. Δ. Φίλης, Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Μετά την αξιολόγηση δόθηκαν τα ακόλουθα βραβεία:

– Το 1ο Βραβείο απενεμήθη στη φοιτήτρια Γεωργία Αντωνοπούλου από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων .

– Το 2ο Βραβείο απενεμήθη στους φοιτητές Γεωργία Μαλαπέτσα και Αλέξανδρο Ρασιδάκη από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων.

– Το 3ο Βραβείο απενεμήθη στους φοιτητές Ανθίμη Παλάρα και Ηλία – Ραφαήλ Δερβέναγα από το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών.

Στα μέλη των ομάδων που διακρίθηκαν δόθηκε ως έπαθλο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, χορηγία της Agrino.

Το έργο «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Πρόγραμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπαίδευση

Επιστροφή στα πανεπιστήμια με μέτρα και κέντρα εμβολιασμού Από σήμερα, 4 Οκτωβρίου επαναλειτουργούν σταδιακά τα Πανεπιστήμια της χώρας. Σύμφωνα με την τελευταία κοινή Υπουργική...

Ιωάννινα

Ιωάννινα Αύξηση Των Θετικών Σημάτων Ακαθάρτων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α.Ι μετά από έλεγχο στα ακάθαρτα ύδατα της πόλης σε διάφορες περιοχές, προκύπτει αύξηση...

Κοινωνία

Ιωάννινα Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Προώθηση Ασημένιου Τουρισμού. Τo έργο Silver Wellbeing project στοχεύει στην προώθηση του «ασημένιου τουρισμού». Μέσω της αξιοποίησης της μεσογειακής διατροφής και...

Ιωάννινα

Τα επαγγελματικά δικαιώματα πρόσβασης των Μηχανικών Επιστήμης των Υλικών τέθηκαν επί τάπητος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC