Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Το πολυβόλο… Κόντε ξανά χτύπησε

ΠΑΣ

Του Λευτέρη Τώνη

Με τον Πέδρο Κόντε να έχει πάρει τον ΠΑΣ Γιάννινα από το χέρι και να κυνηγάει την είσοδό στην πεντάδα για να συμμετάσχει στα Play offs της Super League, χθες το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ κέρδισε την ΑΟ Κέρκυρας με 1-0 με τον Κόντε να σκοράρει στο 18΄από το σημείο του πέναλτι.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα δεν υπήρχαν και πολλές φάσεις ενώ η Κέρκυρα στην αρχή του παιχνιδιού ξεκίνησε να πιέζει την άμυνα του ΠΑΣ αλλά οι Ηπειρώτες δεν πτοήθηκαν ιδιαίτερα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρέθηκε από το πουθενά μπροστά στο σκορ χωρίς να απειλήσουν, εκμεταλλεύτηκαν το χέρι του Ντιμιτρόφσκι και ο Κόντε από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 στο 18΄.

Ωστόσο το γκολ που έβαλε ο Κόντε δεν άλλαξε και πολύ την ροή και τον ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς ούτε οι παίκτες τους ΠΑΣ αλλά ούτε με οι παίκτες της Κέρκυρας δεν μπόρεσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Πάντως στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, οι Κερκυραίοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια τελική πάσα και να βάλουν ένα γκολ για να πάνε με την ισοπαλία στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε λίγο προς το καλύτερο, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο έγιναν πολλές φάσεις. Οι δύο ομάδες έπαιζαν ανοιχτά, δημιούργησαν φάσεις οι οποίες δεν αξιοποιήθηκαν από τους παίκτες των δύο ομάδων έτσι και δεν επιτεύχθηκε κάποιο τέρμα.

Ο προπονητής της Κέρκυρας έριξε «τα χαρτιά του» και τα έπαιξε όλα για όλα, κάνοντας την ομάδα του ποιο επιθετική για να πιέσει τον ΠΑΣ χωρίς όμως να έχει αποτέλεσμα αυτή η κίνηση του.

Τέλος, ο ΠΑΣ με την νίκη αυτή έφτασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 31 βαθμούς, κυνηγώντας για τα καλά την πεντάδα με κύριο στόχο τα play off. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Uncategorized

Του Λευτέρη Τώνη   Και άλλη μία απουσία θα έχει ο Γιάννης Πετράκης καθώς οι τραυματισμοί των παικτών στην ομάδα δεν λένε να σταματήσουν....

Uncategorized

  Του Λευτέρη Τώνη Στο 1-1 έμειναν χθες το μεσημέρι ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων οι “Ζωσημάδες”,...

Αθλητισμός

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Λάρισα, με τον Πας Γιάννενα για την 23η αγωνιστική της Super Leageu με τους Γιοβάνοβιτς και Κόντε να...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Χωρίς τον Μαμπουλού και τον Κρανίκα θα αναχωρίσει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενώψη για τον αυριανό αγωνα με την...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC