Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Πολιτική

Τσιρώνης: Η δική μας κυβέρνηση δεν θα πουλήσει το νερό

%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b7%cf%82Τη διαβεβαίωση ότι από «δική μας κυβέρνηση», δεν θα πουληθεί το νερό εξέφρασε ο Γιάννης Τσιρώνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ, τόνισε ότι η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται το νερό ως δημόσιο αγαθό και προχώρησε στις νομοτεχνικές ενέργειες που θα το διασφαλίζουν.

«Δεν υπήρξε καμία κυβερνητική κρίση, οφείλαμε να βρούμε το νομικό πλαίσιο για να σταματήσει η πώληση που είχε υπογραφεί ήδη από την κυβέρνηση Σαμαρά, με την παραχώρηση της ΕΥΔΑΠ, στο ΤΑΙΠΕΔ», είπε ακόμη ο κ. Τσιρώνης, συμπληρώνοντας ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης τάχθηκε υπέρ της πώλησης του νερού, μιλώντας στη Βουλή.

Σε ερώτηση για την επικείμενη διαπραγμάτευση και τα εργασιακά απάντησε: «Η κάθε διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς είναι μια μάχη, αφού σε πολλά πράγματα δεν συγκλίνουμε, ωστόσο πιστεύω ότι με τη σθεναρή θέση της κυβέρνησης μας θα πετύχουμε».

Ακόμη, ο κ. Τσιρώνης επικαλέστηκε τα επίσημα στοιχεία τα οποία, όπως ανέφερε «δείχνουν αύξηση εσόδων πάνω από τους στόχους και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην αύξηση του ΦΠΑ αλλά και στις προσπάθειες για την πάταξη της φοροδιαφυγής».

Η σταθεροποίηση της οικονομίας, συμπλήρωσε σε συνδυασμό με την ενίσχυση της κοινωνικής οικονομίας -που αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση- θα δώσει τις απαραίτητες ανάσες για να ενισχυθεί συνολικά η ελληνική κοινωνία.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

“Η κυβέρνηση προσανατολίζεται να υποκύψει σε όλες τις απαιτήσεις των ξένων, (αφορολόγητο, προσωπική διαφορά, εργασιακά, υπερ-κόφτη), προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία”, αναφέρει σε ανακοίνωσή...

Πολιτική

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την πορεία της διαπραγμάτευσης, ενώ επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής...

Πολιτική

Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές και θα εξαντλήσει την τετραετία της ξεκαθαρίζουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου. Με αφορμή δημοσιεύματα των...

Πολιτική

Σε πολιτική διαπραγμάτευση για να πετύχει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης έως το τέλος του χρόνου και στην ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC