Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Άρτα

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη σε Ημερίδα του ΤΕΙ Ηπείρου -Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ+-+ΤΕΙ+ΑΡΤΑΣΣτην ημερίδα που οργάνωσε το ΤΕΙ Ηπείρου/Τμήμα Ζωικής Παραγωγής σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας, την Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων κ.ά., παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ.Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η οικονομική κρίση, τη σημασία που έχει η καινοτομία για την ανάπτυξη της κτηνοτροφικής παραγωγής, ενώ υπογράμμισε την εποικοδομητική συνεργασία Περιφέρειας και ΤΕΙ Ηπείρου για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα της κτηνοτροφίας.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στο αίτημα αποκέντρωσης σε Περιφερειακό επίπεδο του νέου προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς επίσης στην ανάγκη ενοποίησης των Υπηρεσιών του Υπουργείου υπό τη σκέπη των Αιρετών Περιφερειών στο πλαίσιο της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.Στην ημερίδα εκ μέρους της Περιφέρειας, παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών – Επικοινωνιών κ. Γιάννης Κατέρης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Χρ. Παπαγιάννης.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Ήπειρος

Σε υλοποίηση της από 6-9-2013 απόφασης της Συνόδου των Προέδρων ΤΕΙ, η Συνέλευση του ΤΕΙ Ηπείρου αποφάσισε την αναστολή των εκπαιδευτικών και διοικητικών δραστηριοτήτων...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC