Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Χριστόπουλος: «Ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθειά μας»

 

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο αλλά και στην αναγκαιότητα η ομάδα του να παραμείνει πιστή στο πλάνο της προκειμένου να φτάσει στη νίκη, αναφέρθηκε στην καθιερωμένη media day της Πέμπτης ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ έκανε ειδική μνεία στον Φώτη Γεωργίου και την προσφορά του στην ομάδα, αναφέρθηκε στις ευεργετικές επιδράσεις της νίκης επί του Πανθρακικού, ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων έφερε ως παράδειγμα προόδου και εξέλιξης τον Πολ Κεϊτά.

Τέλος, ζήτησε για μία ακόμα φορά τη στήριξη του κόσμου στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά:

“Την Κυριακή έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που χτίζεται μεθοδικά όλα αυτά τα χρόνια, με καλό προπονητή και με δεδομένα υψηλούς στόχους για την εποχή. Από την άλλη, όμως, εμείς θα ψάξουμε τους τρόπους και τις λύσεις για να φτάσουμε στη νίκη.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο χρειάζεται πειθαρχία, αγωνιστικότητα και καλός ρυθμός μέχρι το τέλος. Το σημαντικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας”. Στη συνέχεια, ο τεχνικός ηγέτης του “Άγιαξ της Ηπείρου” απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: 

Για το αν ο Ατρόμητπος αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα, δεδομένης της απώλειας του Μήτρογλου: “Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα σε όλες τις γραμμές. Διαθέτει παίκτες όπως ο Επστάιν, ο Μπρίτο, ο Σουμπίνιο και άλλοι. Μπορεί να φαίνεται ότι έχει κάποιο επιθετικό πρόβλημα, αλλά εγώ στην ανάλυση που έκανα δεν είδα κάτι τέτοιο”.

Για τους τραυματίες: “Σήμερα θα ξέρω αν θα μπορώ να υπολογίζω για την Κυριακή τον Τζημόπουλο. Ο Ντε Βινσέντι είναι καλύτερα, ενώ ο Ντάσιος αποδείχθηκε ότι έχει κάταγμα στα πλευρά και θα λείψει ενάμιση μήνα συνολικά (λείπει ήδη τρεισίμηση εβδομάδες)”.

Για τη νίκη επί του Πανθρακικού και την ψυχολογική ώθηση που έδωσε στην ομάδα: “Είναιαλήθεια ότι η νίκη επί του Πανθρακικού μας έφερε ηρεμία, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και ρυθμό τις προπονήσεις για να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα και στη συνέχεια”.

Για το αν ο ΠΑΣ θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτή φορά την έδρα του: “Σίγουρα θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε περισσότερο τον παράγοντα έδρα. Πιστεύω, όμως, ότι βάσει των εμφανίσεων που πραγματοποιήσαμε στην έδρα μας, από καθαρά θέμα συγκυρίας δεν μπορέσαμε να έχουμε τους ανάλογους βαθμούς”.

Για το αν το γεγονός ότι ο Ατρόμητος παίζει με την πλάτη στον τοίχο, θα επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού: “Ο Ατρόμητος είναι έμπειρη ομάδα και θα βρει το δρόμο του. Και εμείς είχαμε χάσει από τον Πανιώνιο, αλλά κερδίσαμε 0-3 τον Πανθρακικό”.

Για το αν σημαίνει κάτι για τον ίδιο ότι επί των ημερών του ο ΠΑΣ πέτυχε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του σε επίπεδο Super League και “έσπασε” μια πολύ αρνητική παράδοση με τον Παναθηναϊκό: “Δεν σημαίνουν κάτι αυτά, εγώ το βλέπω συνολικά. Τα αποτελέσματα καμιά φορά μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα. Επαναλαμβάνω ότι δεν πήραμε τους πόντους που αξίζαμε ως τώρα”.

Για το αν διακρίνει στοιχεία προόδου σε ορισμένους νέους παίκτες: “Δουλεύουμε πολύ στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και θα σας φέρω παράδειγμα τον Κεϊτά. Ο Πολ ήταν προσωπική μου επιλογή να μείνει το καλοκαίρι που προερχόταν από μακρό διάστημα αποχής και μια διαστική περιπέτεια. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες δουλεύει πάρα πολύ και έχει βελτιώσει τόσο την αμυντική του λειτουργία όσο και την επιθετική. Παίζει πλέον κάθετα και όχι παράλληλα και με πίσω μπάλες όπως είχε συνηθίσει. Τον τελευταίο καιρό δουλεύει εντατικά προκειμένου να κερδίσει και τον τομέα της αξιοπιστίας. Εμείς δουλεύουμε με όλα τα παιδιά, προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες τους και το σημαντικό είναι όταν είναι έτοιμα να παίρνουν τις ευκαιρίες τους και να μας βοηθούν όπως έγινε με τον Πολ στο παιχνίδι της Κομοτηνής”.

Για το αν το γεγονός ότι παρακολουθεί παίκτες από τα τμήματα υποδομής σημαίνει ότι σύντομα κι άλλα νέα παιδιά θα πάρουν ευκαιρίες: “Υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέροντες παίκτες στην Κ-20 και στην Κ-17, αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους και βάσει προγράμματος”.

Τέλος, ο κ. Χριστόπουλος έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Φώτη Γεωργίου, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του κόσμου στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο: “Θέλω να αναφερθώ και στον Φώτη Γεωργίου που είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Όταν έχασε τη ευκαιρία με τον Πανιώνιο όλοι, κόσμος και ΜΜΕ, πίστεψαν ότι χάσαμε το παιχνίδι εξαιτίας της ευκαιρίας που έχασε ο Φώτης και του έκαναν σκληρή και άδικη κριτική. Κανείς όμως δεν θυμήθηκε το προσωπικό γκολ που πέτυχε με τον Ολυμπιακό ή την ασίστ που έβγαλε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Μας πήρε καιρό να τον συνεφέρουμε ψυχολογικά και στον αγώνα με τον Πανθρακικό έπαιξε τραυματίας. Πρέπει ο κόσμος που θα έρθει την Κυριακή στο γήπεδο, εφόσον είμαστε αγωνιστικοί, να στηρίξει την προσπάθειά μας “.

ΠΗΓΗ :passports.gr

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Χωρίς οπαδούς τελικά θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι. Ο λόγος για το πρόσφατο χρηματικό πρόστιμο...

Αθλητισμός

Την ανανέωση και την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Πετράκη και υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης...

Αθλητισμός

  Του Λευτέρη Τώνη Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν ο Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής για το πλαίσιο της...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Χωρίς τον Μαμπουλού και τον Κρανίκα θα αναχωρίσει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενώψη για τον αυριανό αγωνα με την...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC