Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Νέες εποχή για τον “Σταθμό”

ΣΤΑΘΜΟΣ LOGO 127X319Ο Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων ανοίγει μια νέα σελίδα. Εγκαινιάζει μια νέα τιμολογιακή πολιτική με στόχο να ανατρέψει τα δεδομένα της στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. Τώρα, με δωρεάν στάθμευση για τριάντα λεπτά (30΄) και μόνο με 3,00 € χρέωση για όλη την ημέρα, η επίσκεψη στο κέντρο δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και οικονομική. Ο Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων λαμβάνοντας υπόψη τα σημερινά δεδομένα, προχωρά από την 1η Ιουλίου 2013 σε αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής του. Έτσι δίνει τη δυνατότητα σε όλους να σταθμεύσουν για μισή ώρα εντελώς δωρεάν. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό μέτρο που αποσκοπεί να διευκολύνει όλους εκείνους που αναζητούν μια ολιγόλεπτη στάση στο κέντρο της πόλης προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Για πρώτη φορά λοιπόν αυτή η υπηρεσία παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Παράλληλα αλλάζει ριζικά το τιμολόγιο του για όλους τους οδηγούς οι οποίοι μπορούν να εμπιστεύονται την στάθμευση του αυτοκινήτου τους, για όσες ώρες εντός της ίδιας ημέρας  επιθυμούν, με χρέωση μόνο (3,00€) τριών ευρώ. Οι υπερσύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του Σταθμού, σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουν στους πελάτες μας την εμπειρία της εύκολης, γρήγορης και οικονομικής στάθμευσης.

Συγκεκριμένα για την εξυπηρέτηση των πελατών του Σταθμού που έρχονται στο κέντρο της πόλης για μια σύντομη επίσκεψη, ο Σταθμός καινοτομεί και προσφέρει εντελώς δωρεάν στάθμευση για τριάντα (30’) λεπτά. Η χρέωση για την στάθμευση αυτοκινήτου ανεξάρτητα από τον χρόνο παραμονής του, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 01:30 το βράδυ, ανέρχεται σε τρία ευρώ (€ 3,00). Η χρέωση για την στάθμευση του αυτοκινήτου από 01:30 το βράδυ μέχρι 07:00 το πρωί, ανέρχεται σε τρία ευρώ (€ 3,00).

Παράλληλα όλοι οι πελάτες του Σταθμού μπορούν να εκμεταλλευθούν την μοναδική προσφορά πλυσίματος αυτοκίνητου (εξωτερικά και εσωτερικά), μόνο με δώδεκα (12,00 €) ευρώ, σταθμεύοντας δωρεάν για τρεις (3) ολόκληρες ώρες.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC