Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΟ Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Μανταλόβας αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Οικονομικών. Την απόφαση ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του. Ο κ. Μανταλόβας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του και τόνισε ότι θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις του στο κρίσιμο πόστο που αναλαμβάνει.

«Έχω πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που υπάρχουν λόγω του ζητήματος που έχει ανακύψει στην ταμειακή υπηρεσία αλλά και λόγω των αντικειμενικών και σοβαρών προβλημάτων που απορρέουν από τη συνολική οικονομική κατάσταση της χώρας και ειδικότερα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με τη συνεργασία όλου του δυναμικού της Οικονομικής Υπηρεσίας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στο μέγιστο βαθμό στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πολιτών. Πυξίδα μας στην κατεύθυνση αυτή είναι η αξιοπιστία, η διαφάνεια και η διασφάλιση της χρηστής διαχείρισης», αναφέρει στη δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΙΝΗ

Σε καθαρά διαδικαστικούς λόγους οφείλεται η παραίτηση του αντιδημάρχου Γιώργου Βίνη, ο οποίος εξακολουθεί να έχει τις ίδιες αρμοδιότητες από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου. Διευκρινίζεται ότι εξ αιτίας της μη εφαρμογής των στοιχείων της τελευταίας απογραφής πληθυσμού, ο αριθμός των αντιδημάρχων στο δήμο Ιωαννιτών δεν μπορεί να υπερβαίνει τους επτά. Από αυτούς οι πέντε είναι έμμισθοι και οι δύο άμισθοι.

Ως εκ τούτου και με δεδομένο ότι ο αντιδήμαρχος οικονομικών πρέπει να υπογράφει εντάλματα και επιταγές, ήταν επιβεβλημένη μία παραίτηση ώστε να ακολουθήσει ο ορισμός.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Βίνη που διευκόλυνε την κατάσταση αυτή και τόνισε πως «απέδειξε στην πράξη ότι δεν τον ενδιαφέρει ο τίτλος αλλά η προσφορά και το έργο».

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχική

Σήμερα αργά το απόγευμα έφυγε από τη ζωή ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Η κηδεία του Μωυσή Ελισάφ θα γίνει την Κυριακή στις 13:00...

Ιωάννινα

Το φαινόμενο της εγκατάλειψης κουταβιών και ενήλικων σκύλων έχει λάβει ραγδαία εξάπλωση. Σε επιδημία απανθρωπιάς εξελίσσονται τα περιστατικά με τις εγκαταλείψεις οικόσιτων ζώων και...

Ιωάννινα

Σε ολόκληρο τον κόσμο θα ταξιδέψουν εικόνες και δημοφιλή σημεία των Ιωαννίνων, μέσω της διάσημης εκπομπής του Τελ Αβίβ «Holy Land Uncovered». Η εκπομπή...

Ιωάννινα

Σε κανονική κυκλοφορία επανέρχεται από αύριο 1η Σεπτεμβρίου η οδός Ανεξαρτησίας. Το δίμηνο της μερικής πεζοδρόμησης ολοκληρώνεται. Στην επόμενη δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC