Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Τσιώλης: «Είμαι ο τελευταίος που θα φύγω»

ΤσιώληςΚαμία σκέψη να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν κάνει ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος έχει τη στήριξη της διοίκησης και περιμένει και την αντίδραση του κόσμου. Ο προπονητής του ΠΑΣ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε ότι προβληματίστηκε από την εικόνα της ομάδας από τα δύο πρώτα παιχνίδια του 2014. Όμως η στήριξη που έχει από την διοίκηση, και η αγάπη του κόσμου είναι οι λόγοι που δεν έχει σκεφτεί να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα υπογράμμισε ότι θα είναι τελευταίος που θα εγκαταλείψει την οποία προσπάθεια.Ο προπονητής του ΠΑΣ ξεκίνησε την τοποθέτηση του με τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης: «Υπάρχει ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο. Το ευχάριστο ήταν ότι και σήμερα έβγαλε την προπόνηση ο Λίλα και τίθεται στη διάθεση της ομάδας, και έτσι μπορούμε να υπολογίζουμε έναν σημαντικό παίκτη γι’ αυτό το παιχνίδι. Το δυσάρεστο είναι ο τραυματισμός του Βίλα, όπου εδώ και λίγες ημέρες είχε κάποιες ενοχλήσεις, και επιδεινώθηκε χτες η κατάσταση του, και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα τον έχουμε στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ιδιαίτερα άλλα προβλήματα δεν έχουμε όσον αφορά με τους παίκτες που υπολογίζουμε αυτή την περίοδο και πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές και όλοι μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καταλαβαίνουμε σε τι κατάσταση έχει περιέλθει η ομάδα. Φροντίζουμε μέσα από την καθημερινότητα μας, μέσα από τη δουλειά μας να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα στο παιχνίδι της Κυριακής, και φυσικά, στόχος είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Σίγουρα είναι μία περίοδος, αυτές οι δέκα ημέρες, που είχαμε αυτά τα δύο παιχνίδια (σ.σ. με Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Σμύρνης), τα οποία ήταν αρνητικά για εμάς. Και έκπληξη για μένα για το πώς επέστρεψε η ομάδα από τις διακοπές. Δεν έχει να κάνει τόσο με τα αποτελέσματα. Γιατί μπορεί να παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο και να χάνεις. Το δύσκολο ήταν η απόδοση που είχε η ομάδα και η αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από την ανάλυση, τη συζήτηση, και μέσα από τη δουλειά, θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην καλή απόδοση και στα αποτελέσματα».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός τοποθετήθηκε για κάποια θέματα που αφορούσαν το πρόσωπο του και την παρουσία του στον ΠΑΣ: «Σαν επαγγελματίας προπονητής αλλά και η δική μου προσωπικότητα, δεν έχει δείξει ότι στα δύσκολα αφήνει μία ομάδα. Δεν με φοβίζει κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολύ νωρίς, και εξάλλου δύο αποτελέσματα μέσα σε 10 ημέρες δεν μπορούν να αλλάξουν τη φιλοσοφία. Εγώ προσωπικά, αλλά έτσι πρέπει να κάνει κάθε επαγγελματίας προπονητής, θα πρέπει να είναι ο τελευταίος που θα πρέπει στα δύσκολα να σκεφτεί αρνητικά. Όμως σαν επαγγελματίας προπονητής, υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί μία συνεργασία ή όχι. Αυτό έχει να κάνει πρώτα με τον εργοδότη, ο οποίος μέσα από την τοποθέτηση του, κάλυψε πλήρως το ποδοσφαιρικό τμήμα, και εμένα προσωπικά.

Και για εμένα ένας πολύ δυνατός παράγοντας είναι ο κόσμος. Η εκτίμηση και η αγάπη του κόσμου, ήταν ένα από τα δύο-τρία κίνητρα για να έρθω στα Γιάννινα. Το είχα πει από την πρώτη στιγμή. Αυτό ήταν το πιο δυνατό κίνητρο. Η εκτίμηση και η αγάπη του κόσμου. Άρα λοιπόν έχουμε από τη μία την απάντηση της διοίκησης, και του προέδρου προσωπικά, όσον αφορά τη στήριξη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Και κατά δεύτερο την εκτίμηση και όλη αυτή η αγάπη που έχει ο κόσμος, μέσα από αυτό τον ενθουσιασμό που συνεργαστήκαμε στην ομάδα. Εισπράττω έξω στην πόλη και στο γήπεδο ότι είναι μαζί μας και μας συμπαρίσταται αυτή τη δύσκολη στιγμή. Βέβαια υπάρχει μία πολύ μεγάλη απόδειξη, το παιχνίδι της Κυριακής.

Αυτοί οι δύο είναι οι βασικοί λόγοι που μπορούν να κάνουν έναν προπονητή να σκεφτεί να δώσει λύση σε μία συνεργασία. Από την πλευρά μου λοιπόν όσον αφορά την προσωπικότητα μου, σας είπα, ότι θα είμαι ο τελευταίος που θα σκεφτώ κάτι τέτοιο. Το δεύτερο έχει να κάνει με τη διοίκηση και τον κόσμο. Η διοίκηση τοποθετήθηκε, περιμένω τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την ομάδα, να τη βοηθήσει, και να εκδηλώσει τη συμπαράσταση προς το πρόσωπο μου ή όχι, και στην ομάδα.

Αυτά νομίζω ότι είναι τα κίνητρα, και πρέπει να είναι οι λόγοι, που θα πρέπει έναν προπονητή να τον οδηγήσουν στο να λυθεί μία συνεργασία.
Εγώ ήρθα να προσφέρω στον ΠΑΣ Γιάννινα, και εγώ και οι συνεργάτες μου. Ήρθαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, και ήρθαμε να πάρουμε το αντίτιμο όσον αφορά τη δυναμική που έχει ο κόσμος και η ιστορία της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά θα είναι ένας εφιάλτης που ζήσαμε αυτή την περίοδο, και ότι θα πορευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη συνέχεια».

Για τη συνάντηση με τον κ. Χριστοβασίλη στην Αθήνα: «Η συνάντηση έγινε για το πώς είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα, τι προβλήματα έχουμε, και πως θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε. Δηλαδή πως θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την αγωνιστική εικόνα, αλλά και πως θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε. Έχουμε βάλει ένα πλάνο, πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, την Κυριακή, δύο –τρεις στόχοι που είναι να συζητήσουμε, μήπως και μπορέσουμε να ενισχυθούμε ακόμη περισσότερο στο ρόστερ την εβδομάδα που μας έρχεται. Αυτός ήταν βασικά ο λόγος που συζητήσαμε, και βέβαια η απόδοση που έχει η ομάδα αυτό το διάστημα».

ΠΗΓΗ: sportsioannina.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνία

Συνελήφθη την Κυριακή, στη Σάμο όπου διαμένει, μετά από ένταλμα σύλληψης της εισαγγελίας, ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη τότε (21χρόνη σήμερα)...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Χωρίς οπαδούς τελικά θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι. Ο λόγος για το πρόσφατο χρηματικό πρόστιμο...

Αθλητισμός

Την ανανέωση και την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Πετράκη και υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης...

Αθλητισμός

  Του Λευτέρη Τώνη Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν ο Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής για το πλαίσιο της...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC