Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Πολιτική

«Σκιώδης» ανασχηματισμός στη ΝΔ

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82

Σκιώδη κυβέρνηση με σκληρό μαν του μαν στους υπουργούς ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζοντας ένα νέο κομματικό σχήμα Τομέων ανά Υπουργείο σε αντιστοιχία της σημερινής δομής της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ σκοπός της κίνησης αυτής είναι ο διαρκής και εντατικός πολιτικός έλεγχος της κυβέρνησης «τομέα προς τομέα» και «πρόσωπο προς πρόσωπο».

Έτσι ο Μάκης Βορίδης αναλαμβάνει το πρεσάρισμα του Πάνου Σκουρλέτη στο Εσωτερικών με αναπληρωτή τον Μάξιμο Χαρακόπουλο που θα εποπτεύει το Δημόσιας Τάξης και τον Κωσταντίνο Γκιουλέκα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναλαμβάνει να εποπτεύει το Οικονομίας και Ανάπτυξης απέναντι στον Δημήτρη Παπαδημητρίου ενώ η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου θα κοντράρει τον Νίκο Παππά στο Ψηφιακής Πολιτικής. Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι απέναντι στον Πάνο Καμμένο, η Νίκη Κεραμέως στο Παιδείας απέναντι στον Γαβρόγλου, ο Γιάννης Βρούτσης θα συνεχίσει να ασχολείται με τα εργασιακά απέναντι στην κα Αχτσιόγλου ενώ στα παλιά του λημέρια στο ΥΠΕΞ γυρνά ο Γιώργος Κουμουτσάκος απέναντι στον Νίκο Κοτζιά.

Στα της Δικαιοσύνης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα πρεσάρει τον κ. Κοντονή, στα της οικονομίας παραμένει ο Χρήστος Σταϊκούρας απέναντι στον κ. Τσακαλώτο, κριτική στον Παύλο Πολάκη θα ασκεί ο Βασίλης Οικονόμου ενώ στο διοικητικής μεταρρύθμισης η Όλγα Γεροβασίλη θα έχει απέναντί της τον Γιώργο Γεωργαντά. Με τα του πολιτισμού θα ασχοληθεί η Όλγα Κεφαλογιάννη απέναντι στην κ. Κονιόρδου με το Περιβάλλον και απέναντι στον Γιώργο Σταθάκη ο Κώστας Σκρέκας, στο θέματα μεταφορών θα είναι ο Κώστας Καραμανλής απέναντι στον Χρήστο Σπίρτζη, μαν του μαν στον Μουζάλα θα παίζει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ενώ το Αγροτικής Ανάπτυξης θα εποπτεύει ο Γιώργος Κασαπίδης. Τέλος με τα του τουρισμού θα ασχοληθεί ο Μάνος Κόσνολας απέναντι στην Έλενα Κουντουρά.

Τη θέση του εκπροσώπου αναλαμβάνει ο Βασίλης Κικίλιας ενώ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος παραμένει ο Νίκος Δένδιας με τους Κωσταντίνο Τζαβάρα και Γιάννη Κεφαλογιάννη. Στη ΝΔ διαμηνύουν πάντως πως οι τοποθετήσεις αυτές δεν σημαίνουν και προάγγελο του κυβερνητικού σχήματος της ΝΔ. Την Τετάρτη θα συνεδριάσει και η ΚΟ της ΝΔ.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικονομία

Εφάπαξ ενίσχυση 250 ευρώ σε ευάλωτα νοικοκυριά  Στα πλαίσια της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με μέτρα ενίσχυσης για τις οικονομικά ευάλωτες...

Κοινωνία

Δηλώσεις σχετικά με το ενδεχόμενο καθολικής καραντίνας έκανε ο Α. Γεωργιάδης. Η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού βρίσκεται στο τραπέζι. Σχετικά με την πορεία...

Κοινωνία

Κικίλιας για τον τουρισμό στην Ελλάδα Kαταλύτης για την επιτάχυνση της ελληνικής οικονομίας είναι ο τουρισμός, τονίζει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός...

Εκπαίδευση

Η Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι δεν θα προβούν σε αναστολή λειτουργίας των σχολείων. “Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων. Πολλές ευχαριστίες στην εκπαιδευτική...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC