Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Μαμπουλού ο… ΛΥΤΡΩΤΗΣ

image

Του Λευτέρη Τώνη

Την εκτός έδρας ισοπαλία πήρε χθες η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο 94΄λεπτό με γκολ του Μαμπουλού στον αγώνα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ χθες το απόγευμα.

Η Ένωση ήταν πολύ καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, μένοντας με έναν παίχτη λιγότερο από το 10ο  λεπτό με τον Αραβίβη να παίρνει κόκκινη κάρτα λόγω της κουτουλιάς που έριξε στον Μπέριο, θυμήζοντάς μας την διαμάχη του Ζιντάν με τον Ματεράτσι στον τελικό του μουντιάλ του 2006.

Οι κιτρινόμαυροι πίεζαν πολύ την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, αφού έβλεπαν ότι ο ‘Ηπειρώτες’ δεν είχαν σκοπό να επιτεθούν, έτσι ο προπονητής της ΑΕΚ έριξε όλο το βάρος στη επίθεση, με την Ένωση να κερδίζει πέναλντυ με τον Πατίτο που ανατράπηκε από τον Μπουκουβάλα στο 30΄.

Στο 32΄αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι αλλά τελικά βρέθηκε άτυχος αφού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Περιστερίδη. Ο ΠΑΣ σε αυτή τη φάση στάθηκε τυχερός προσπαθώντας να επιτεθεί χωρίς όμως αντικρίσει δυσκολία στην άμυνα της ΑΕΚ. Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει 0-0.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ο ΠΑΣ επιχείρησε να απειλήσει την άμυνα της ΑΕΚ με οργανωμένες επιθέσεις, αλλά οι παίκτες του Μοράις είχαν κλείσει άψογα τους χώρους προς το τέρμα και έτσι δεν απειλήθηκαν.

Ο ‘δικέφαλος’ σιγά σιγά ανέβαζε στροφές και έτσι στο 67΄ μετά το λάθος του Περιστερίδη που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Γκάλο κυνήγησε την φάση δίνοντας έτοιμο γκολ στον Πέκρχατ, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0.

Ο Γιάννης Πετράκης με την είσοδο του Κόντε και του Γιάκου έκανε την ομάδα ποιο επιθετική αλλά οι γηπεδούχοι κράτησαν τον έλεγχο του αγώνα.

Επίσης από πλευράς της Ένωσης, η είσοδος του Γιαννόπουλου και του Χριστοδουλόπουλου στο παιχνίδι ανέβασε τον ρυθμό της ΑΕΚ. Στο 79΄ο Χριστοδουλόπουλος θα μπορούσε να κάνει το 2-0 και να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά ο Μπουκουβάλας πρόλαβε να τον σταματήσει πριν εκτελέσει, παίρνοντας του την μπουκιά από το στόμα.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ΑΕΚ έμενε από δυνάμεις, δίνοντας χώρους στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου στο 90΄+ 2΄ οι Γιαννιώτες βρήκαν δίχτυα με τον Μιχαήλ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο αρχηγός των Γιαννιωτών βρέθηκε σε θέση οφσάιντ. Ο ΠΑΣ συνέχισε το πρέσινγκ με αποτέλεσμα στο 90΄+ 4΄ να έρθει η ‘ΛΥΤΡΩΣΗ’ από τον Μαμπουλού, οποίος έβαλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ από προφανή θέση οφσάιντ αλλά ο διαιτητής δεν διάβασε σωστά τη φάση και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Έτσι ο ΠΑΣ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και βρίσκετε τώρα στην έκτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Super League με 18 βαθμούς.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Βαριά Ήττα Για ΑΕΚ Και ΠΑΟΚ Το Βράδυ Της Κυριακής Το φίλαθλο κοινό παρακολούθησε εχθές τους αγώνες του πρωταθλήματος και μάλλον θα ευχόταν, να...

Αθλητισμός

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Λάρισα, με τον Πας Γιάννενα για την 23η αγωνιστική της Super Leageu με τους Γιοβάνοβιτς και Κόντε να...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Χωρίς τον Μαμπουλού και τον Κρανίκα θα αναχωρίσει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενώψη για τον αυριανό αγωνα με την...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Με τον Πέδρο Κόντε να έχει πάρει τον ΠΑΣ Γιάννινα από το χέρι και να κυνηγάει την είσοδό στην πεντάδα για...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC