Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Έργα αναβάθμισης στα Καρδαμίτσια - κατεδάφιση ετοιμόρροπων κτιρίων
Έργα αναβάθμισης στα Καρδαμίτσια - κατεδάφιση ετοιμόρροπων κτιρίων

Ιωάννινα

Έργα αναβάθμισης στα Καρδαμίτσια – κατεδάφιση ετοιμόρροπων κτιρίων

Έργα αναβάθμισης στα Καρδαμίτσια – κατεδάφιση ετοιμόρροπων κτιρίων

‘Εργα αναβάθμισης υλοποιούνται σε περιοχές των Ιωαννίνων. Στόχος είναι η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών. Στο πλαίσιο προστασίας των πολιτών ο Δήμος προχωρά στην κατεδάφιση των ετοιμόρροπων κτιρίων.

Την σύμβαση με τον ανάδοχο για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων στην πολεοδομική ενότητα Καρδαμιτσίων υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρ. Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στο οικοδομικό τετράγωνο όπου προβλέπεται η κατασκευή της πλατείας.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εργολαβίας θα αντικατασταθεί τμήμα της περίφραξης του οικοδομικού τετραγώνου που είναι κατασκευασμένο από σκυρόδεμα και παρουσιάζει έντονες ρηγματώσεις και αποσάθρωση σε μεγάλα τμήματα. Θα ακολουθήσει και καθαρισμός του χώρου από εναποθέσεις υλικών εκσκαφών και κατεδαφίσεων. Θα κατασκευασθεί καινούργια περίφραξη από αργολιθοδομή.

Ό προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 80.000,00€ με ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από εισφορά.

Επίσης σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για την κατεδάφιση ρυμοτομούμενων και την άρση επικινδυνότητας ετοιμόρροπων κτιρίων με προϋπολογισμό 60 χιλιάδες ευρώ.

Η συγκεκριμένη εργολαβία περιλαμβάνει στην άρση της επικινδυνότητας κτιρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κουντουριώτη και Ευθυμίου στα Ιωάννινα, σύμφωνα με το «πρωτόκολλο επικινδύνως ετοιμορρόπου» που συντάχθηκε από την Δ/νση Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας και την τριμελή επιτροπή επικινδύνως ετοιμορρόπων.

Την κατεδάφιση κτίσματος που βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο. Συγκεκριμένα εντός του εύρους της αδιάνοιχτης οδού Αδμήτου, στο τμήμα μεταξύ των οδών ΚΑ΄ Φεβρουαρίου και Σολωμού περιοχής Καλούτσιανης Ιωαννίνων.

Την κατεδάφιση απαλλοτριωμένης οικοδομής που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αλκέτα και Ρώμα στα Ιωάννινα.

Έργα αναβάθμισης στα Καρδαμίτσια – κατεδάφιση ετοιμόρροπων κτιρίων

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

O Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στα Ιωάννινα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΕΗΜ – Φροντζου  Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη...

Ιωάννινα

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!  Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή στο Θέατρο Ε.Η.Μ...

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Ιωάννινα

Oι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC