Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Αθλητισμός Έκθεση ΕΚ Πειρατικά Streams
Αθλητισμός Έκθεση ΕΚ Πειρατικά Streams
Αθλητισμός Έκθεση ΕΚ Πειρατικά Streams

Αθλητισμός

Αθλητισμός έκθεση ΕΚ Πειρατικά Streams

Αθλητισμός Έκθεση ΕΚ Πειρατικά Streams. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξετάζει προσχέδιο ψηφίσματος με βάση το οποίο τα πειρατικά αθλητικά streams, εντός 30 λεπτών οι διαδικτυακές υπηρεσίες θα τα κατεβάζουν.

Θα επιτρέπει στους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων να ενεργούν ως αξιόπιστοι καταγγέλλοντες.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε και υιοθέτησε στο παρελθόν νομοθετικές αλλαγές για την καταπολέμηση της διαδικτυακής πειρατείας.

Η οδηγία για τα πνευματικά δικαιώματα που εγκρίθηκε το 2020, καθώς και ο νόμος για τις ψηφιακές υπηρεσίες, που παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο 2020.

Η Επιτροπή Νομικών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα ψηφίσει ένα προσχέδιο-πρόταση προσαρμοσμένο να ασχοληθεί με τα πειρατικά αθλητικά streams. Αποτελούν αγκάθι στην προβολή των μεγάλων αθλητικών πρωταθλημάτων και περιορίζουν τα έσοδα των νόμιμων δικαιούχων.

Εισηγητής είναι ο Angel Dzhambazki. Οι διοργανωτές αθλητικών εκδηλώσεων αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα στο ψηφιακό περιβάλλον, λόγω της πειρατείας. Η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, σχετίζεται με τις διαδικτυακές υπηρεσίες. Αυτές πρέπει να κατεβάζουν κάθε πειρατικό περιεχόμενο, μέσα σε λίγα λεπτά από την έναρξη ενός αθλητικού γεγονότος.

Η αξιοπιστία των πηγών

Εκτενής συζήτηση γίνεται σχετικά με την αξιοπιστία των πηγών που θα καταγγέλλουν στις υπηρεσίες την πειρατεία. Κάποιοι νομοθέτες της ΕΕ, λένε πως δεν θα προχωρήσει αυτή η πρόταση, αν δεν γίνει πιο συγκεκριμένη. Ζητούν να περιλαμβάνει τη χρήση των αξιόπιστων πηγών. Ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα ενεργούν για λογαριασμό των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων; Ποιοι θα αποφασίζουν να στείλουν σε υπηρεσίες streaming εντολή για κατάργηση των πειρατικών μεταδόσεων;

Ηνωμένο βασίλειο

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τα αθλητικά streams μπορούν να καταργηθούν σε πραγματικό χρόνο, αυτό γίνεται με την έγκριση του δικαστηρίου. Είναι χρονοβόρα διαδικασία και πρακτικά αδύνατον να κατέβουν οι πειρατικές μεταδόσεις σε 30 λεπτά.

Οι πράσινοι αντιδρούν

Ο Patrick Breyer, ευρωβουλευτής του κόμματος πειρατών, αναφέρει ότι τα μέλη της Ομάδας των Πρασίνων θα το καταψηφίσουν. “Η απαίτηση διαγραφής περιεχομένου σε 30 λεπτά είναι μικρότερη από την προβλεπόμενη αντίδραση αφαίρεσης τρομοκρατικού περιεχομένου. Επιτρέποντας σε ομάδες ιδιωτικών συμφερόντων με προσωπικό συμφέρον να αφαιρέσουν περιεχόμενο χωρίς έλεγχο από δικαστήριο, θα επιφέρει υπερβολικό αποκλεισμό νόμιμου περιεχομένου”. προσθέτει ο Breyer.

Αθλητισμός Έκθεση ΕΚ Πειρατικά Streams. Να προσθέσουμε εδώ, ότι εφόσον με τις νέες τεχνολογίες υπάρχει η δυνατότητα να καταγράφονται οι νόμιμοι χρήστες περιεχομένου, οι ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις είναι γνωστές στις Αρχές. Συνεπώς στην ψηφιακή εποχή δεν είναι τόσο δύσκολο να καταγραφούν οι πειρατές, εφόσον υπάρχει ειλικρινής πολιτική πρόθεση.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

Συνελήφθη ο Γιάννης Λαγός στις Βρυξέλλες Συνελήφθη ο Γιάννης Λαγός στις Βρυξέλλες, στο σπίτι του μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Ο Έλληνας ευρωβουλευτής Λαγός...

Πολιτική

Ελλάδα-Λιβύη Νέο Πλαίσιο Σχέσεων. Ένα νέο πλαίσιο στις σχέσεις με τη Λιβύη, σηματοδοτεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λιβύη. Το τελευταίο διάστημα...

Οικονομία

Ταμείο Ανάκαμψης και σχεδιασμός του νέου πακέτου μέτρων στήριξης που αναμένεται να αυξήσει τον λογαριασμό των οικονομικών ενισχύσεων κατά 13 δισ. ευρώ. Με την...

Διεθνή

Η πολιτική της ΕΚΤ εκτελείται σύμφωνα με τον σχεδιασμό της και οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για την χάραξή της είναι μία απότομη ανατίμηση των περιουσιακών...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC