Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Απάτη Στην Άρτα Με Λεία 35.000 Ευρώ
Απάτη Στην Άρτα Με Λεία 35.000 Ευρώ

Άρτα

Απάτη στην Άρτα Με Λεία 35.000 ευρώ

Απάτη Στην Άρτα Με Λεία 35.000 Ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη με λεία που φτάνει τις 35.000 ευρώ περίπου.

Μια γυναίκα αλλοδαπή εμπλέκεται στην υπόθεση, είναι κατηγορούμενη καθώς καταγγέλθηκε από τον παθόντα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας η αλλοδαπή ταυτοποιήθηκε και σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Απάτη Στην Άρτα Με Λεία 35.000 Ευρώ. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από ημεδαπό παθόντα. Άγνωστο άτομο το οποίο γνώρισε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Του συστήθηκε ως γυναίκα στέλεχος στρατού αλλοδαπού κράτους. Αφού απέκτησε την εμπιστοσύνη του, του ζήτησε να καλύψει τα έξοδα για τη μεταφορά εκτός της χώρας της. Ζήτησε ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό. Προφασίστηκε δήθεν ότι δε μπορούσε η ίδια να χρησιμοποιήσει για το σκοπό αυτό τα δικά της χρήματα.  

Ο παθών πείστηκε και κατέθεσε τμηματικά το ποσό των 34.850 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Η κατηγορούμενη του υποσχέθηκε ότι θα λάβει ως αντάλλαγμα πολλαπλάσιο ποσό, όταν θα ολοκληρώνονταν η μεταφορά των χρημάτων. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλαβε πίσω ούτε τα χρήματα που κατέθεσε για την υποτιθέμενη ανάγκη που βρέθηκε η κατηγορούμενη.

Μετά από την προανάκριση της αστυνομίας, προέκυψε η συμμετοχή της κατηγορούμενης στην υπόθεση. Η έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας για τυχόν άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα συνεχίζεται.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.  

Ένα δεύτερο περιστατικό απάτης εξιχνίασε το Αστυνομικό τμήμα ασφαλείας Άρτας. Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε σε κρεοπώλη της περιοχής προσποιούμενος τον κτηνοτρόφο και εισέπραξε προκαταβολή 200 ευρώ.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη

Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας εξιχνιάσθηκε περίπτωση απάτης που έγινε την 19-04-2021 στην Άρτα, υπόθεση για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε σε κρεοπωλείο και προσποιούμενος τον κτηνοτρόφο, κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ως προκαταβολή για την πώληση αμνοεριφίων ενόψει του Πάσχα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.  

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023Θέατρο Ε.Η.Μ. Ο Μίλτος Πασχαλίδης στα Ιωάννινα Με αποσκευές τα τραγούδια 28 χρόνων δισκογραφίας αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό για ένα...

Ιωάννινα

Συνελήφθη προχθές (04-06-2022) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και...

Άρτα

Συνελήφθη οδηγός φορτηγού με το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά και συνεργός του που λειτουργούσε ως προπομπός με μοτοσικλέτα Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε επιπλέον ημεδαπός...

Ιωάννινα

Το Αργυρόκαστρο επισκέφθηκε χθες Πέμπτη ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με αφορμή τα εγκαίνια της εμπορικής έκθεσης που συνδιοργανώνουν τα Επιμελητήρια Ιωαννίνων και Αργυροκάστρου....

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC